Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

Масова аварія в Одесі

22 квітня 2014, 21:05

П'ятеро людей тяжко травмовані, шість автівок і мотоцикл - розтрощені. Такі наслідки масштабної дорожньої аварії в Одесі. Там одне за одним сталося два зіткнення.

Все почалося з маршрутного таксі, що рухалося вулицею Середньофонтанською з боку Залізничного вокзалу. Мікроавтобус зупинився, щоб висадити пасажирів. Водій Хюндая, що мчав слідом, розпочав  обгін.

Володимир Утас, інспектор ВДАІ м. Одеси:

- В сторону Среднефонтанской площади двигался автомобиль Хюндай белого цвета. Который совершил выезд на встречную полосу движения и столкновение с двумя транспортными средствами.

Віталій червоним Деу Матіс їхав у зустрічному потоці. Каже: уникнути зіткнення з Хюндаєм було неможливо.

Віталій Гайдачук, водій ДЕУ:

- Я увидел, как занесло Хюндай белый, его раскрутило, врезался в эту Мазду, очень сильный был удар, его аж назад отодвинуло. Это все мгновенно происходило. Я попробовал затормозить. Не успел, и он в меня тоже врезался.

Пасажири Хюндая та Мазди від удару вилетіли з автівок. Їхні речі відкинуло на кілька десятків метрів. Загалом у цій аварії постраждали шестеро людей. Усі з тяжкими травмами в лікарнях. Внаслідок ДТП на дорозі утворилася довжелезна тиснява. Її вирішив об'їхати спритний байкер. Проте, не впорався з кермуванням і на шаленій швидкості наскочив аж на три машини.

Василь Мододзяновський, учасник ДТП:

- Потихонечку вот как все объезжают. Смотрю, навстречу мотоцикл. Мотоцикл бьет иномарку, от нее отлетает - и в меня. Видимо, мотоциклом зацепил, там еще одну машину зацепил и упал. Пока вроде ходили - он удрал.

Водій мотоцикла покинув на місці аварії свою пасажирку. Саме за її допомоги ДАІвці розраховують знайти байкера.

Марія Тарасова, Зураб Теделурі
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.