Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

Добірка дорожнього відео

24 липня 2014, 21:24

Смерть на переході, вогняне зіткнення бензовоза з вантажівкою, а також самовпевнений водій, що накоїв лиха.

Надто поспішав і накоїв лиха. Позашляховик мчить трасою. Якоїсь миті водій розуміє, що не проскочить між автівками. Й понеслося. Та як завжди, через ось таких самовпевнених шоферів страждають безневинні люди.

***
І тепер аварія на світлофорі. Зелений сигнал для транспорту. Шофер вантажівки починає повертати праворуч. Але! Добре, що власник двоколісного в повній захисній амуніції. Проте зіткнення із фурою все одно травмує мотоцикліста.

***
А тепер кадри не для слабкодухих.  Зелене світло для транспорту, червоне для пішоходів. Автівка мчить і збиває перехожого. Моторошний удар. Загибель миттєва, та незрозуміло, чому бідолаха побіг просто під легковика.

***
Й насамкінець про аварію на слизькій трасі. Почалося все ось з цієї вантажівки, що з'їхала на узбіччя. Автівки, які рухалися позаду, гальмують. А кермувальник бензовоза боїться зіткнення. На жаль, той, хто не хотів накоїти лиха, й став його призвідником. Вогонь жахає, проте у цій аварії жоден водій не постраждав.

Павло Прядко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.