Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

Смертельна ДТП на Дніпропетровщині

1 жовтня 2014, 23:00

Голова родини загинув, дружина та півторарічний син - інвалід дитинства - в тяжкому стані в лікарні. Це наслідки моторошної ДТП на Дніпропетровщині.

Трагедія сталася по обіді на сімдесятому кілометрі траси "Дніпропетровськ- Кривий Ріг".

Роман Крамар, інспектор Криничанського ВДАІ:

- Водій автомобіля ВАЗ не впорався з кермуванням, внаслідок чого скоїв наїзд на вантажний автомобіль, який починав рух з узбіччя.

П'ятдесятиоднорічний шофер багатотонної "Сканії" каже: до рідного Миколаєва їхали колоною. В селищі Затишному Криничанського району зупинилися, щоб трохи перепочити.

Микола, водій вантажівки:

- Мы попили кофе. Вышли. Я сел, завёл машину. Слышу сзади удар, и пропхал меня вот так, метров 10 пропхал. Ну я на ручник, выскочил, вижу - сзади машина заехала в меня.

Юрій, свідок:

- Дивлюсь - грузовики трогаються з обочини, ну я якби голову відвернув, чую - удар сильний, поворачиваюсь, і уже 99-тка в фурє.

У Ладі їхала сім'я з Кривого Рогу. Голова родини двічі на тиждень змушений був возити сина-інваліда до дніпропетровських лікарів. Чергова поїздка для сорокарічного чоловіка стала фатальною.

Роман Крамар, інспектор Криничанського ВДАІ:

- Внаслідок ДТП кермувальник автомобіля ВАЗ загинув на місці пригоди, його півторарічний син та дружина в важкому стані були доправлені до Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова.

Нині життю постраждалих нічого не загрожує. Попереду в малюка й матусі - тривале одужання.

Артур Терещенко, Олександр Самсонов
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Какое горе! Здоровья ребенку и маме! А папе царство небесное!
Базука 01.10.2014, 23:24 ответить
Боже, какой ужас. Это кошмарная трагедия.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.