Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

Резонансні дорожні пригоди

20 жовтня 2014, 22:46

Смертельний кульбіт. Троє людей загинули внаслідок аварії неподалік Харкова. А на трасі Одеса-Мелітопіль не роз'їхалися Міцубіші і Фольксваґен.

Троє людей загинули внаслідок ДТП на трасі Одеса-Мелітопіль. Трагедія сталася приблизно о 9-й ранку на повороті в бік міста Південного. Не розминулися Міцубіші Паджеро Спорт та мікроавтобус Фольксваґен, що їхав у зустрічному напрямку. Удар був страшної сили. З німецького транпорта на дорогу висипався вантаж: коробки з фруктами. Постраждали троє пасажирів позашляховика й водії. З тяжкими черепно-мізковими травмами їх ушпиталено. Проте, вижили в аварії не всі.

Лілія Чорна, керівник сектору УДАІ в Одеській області:

- В автомобиле Фольксваген погибла женщина 80-го года рождения, уроженка Николаевской области. В автомобиле Мицубиши двое погибших. Мужчины. Сорокового года рождения и 90-го, молодой парень. Они жители города Одессы.

Причини смертельного зіткнення з'ясовують слідчі.

***
Троє людей загинули і в дорожній аварії на трасі неподалік Харкова. На швидкості Шкода зіскочила зі шляху, вдарилась об дерево і полетіла шкереберть. Попередньо відомо: водій значно перевищив швидкість.

Олег Никоненко, старший інспектор УДАІ в Харківській області:

- Попередня версія - звичайно, перевищення встановленної швидкості. Оскільки внаслідок наїзду на перешкоду на великій швидкості автомобіль повністю пошкоджений.

З понівеченої машини ледве витягли людей: в салоні їх було четверо. Миттєво загинули водій і двоє пасажирів - чоловік та жінка. Ще одного подорожнього доправили до лікарні в дуже тяжкому стані. Чи житиме пацієнт - медики поки прогнозів не роблять.

Олег Никоненко, старший інспектор УДАІ в Харківській області:

- Чоловіка 37 років з тяжкими травмами, в стані коми було доправлено до обласної клінічної лікарні - реанімаційне відділення. Стан дуже тяжкий.

***
48-річна жінка загинула внаслідок зіткнення Фольксваґена й Тойоти на Рівненщині. Смертельна ДТП сталася поблизу села Бережниці о восьмій ранку. Стояв туман. Свідки кажуть: видимість була не більше 20-30 метрів. Кермувальниця німецьким автом виконувала обгін, та повернутися на свою смугу не встигла - лобом у лоба зіткнулася з японською машиною. Від травм водійка померла миттєво. Власник Тойоти з численними ушкодженнями - в лікарні.

Олександ Храпач, Марія Тарасова, Ганна Силаєва, Світлана Прокопчук
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.