Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

Снігопад викликав аварії в столиці

24 листопада 2014, 21:38

Через сніг трагедії на столичних автошляхах: у двох ДТП загинула людина і п'ятеро постраждалих. Хоча машини були на зимовій гумі, водії не перелаштували своїх навичок.

Смертельну аварію на вулиці Кайсарова спричинив ось цей Опель. Його водій не впорався з кермом, і машина вилетіла на зустрічну.

Ігор, водій Лади:

- Машины стояли на обочине - тут, видите, родник, он перестроился в левый ряд, и его на намете понесло.

Аварія сталася за лічені секунди: некерована машина летіла з гори іншим назустріч. Спочатку вона вдарив Деу, а та - Ладу.

- Навстречу, увидел, машину понесло, я начал тормозить, но уже не успел, Ланос на меня.

Свідки кажуть - ДТП сталася й через погоду, до якої водії ще не звикли.

Костянтин, свідок:

- Да, він і не швидко їхав, вочевидь, просто не змінив свою манеру керування, трошки крутнув рулем - і машина одразу пішла в занос.

В аварії загинув водій Ланоса - машини, на яку припав перший удар. Чоловік був не пристебнутий. Інші учасники ДТП відбулися незначними травмами, від допомоги лікарів відмовилися.

***
В іншій аварії, в Голосіївському районі Києва, теж сталося лобове зіткнення. Назустріч виїхав Міцубіші й врізався у Шкоду.

- Да, він і не швидко їхав, вочевидь, просто не змінив свою манеру керування, трошки крутнув рулем - і машина одразу пішла в занос.

Водій машини, яка вискочила на зустрічну, стверджує - його автомобіля підрізали. Принаймні так запевнив усіх учасників ДТП.

Іван, свідок:

- Скользко, мокро, Мицубиси подрезала Тойта Керми, он выворачивался от ДТП, и получилось, что он выскочил на встречную полосу.

Неподалік і справді зупинилася Тойота, водій якої дав пояснення з приводу обставин аварії. Та зі знімальною групою Свідка він розмовляти відмовився.

- Общались, обменялись номерами телефонов, он стоит, ждет результатов экспертизы.

Внаслідок аварії постраждало троє людей - це водій і пасажир Міцубіші, а також пасажир зі Шкоди. Із забиттями голови, грудей і живота їх забрали до лікарні.

Олена Ткаченко, Микола Шинкар
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.