Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

Масова аварія у Дніпропетровську

19 грудня 2014, 21:50

Одна людина загинула, п'ятеро постраждалих у лікарні. Такі наслідки масштабної аварії з чотирма автомобілями у Дніпропетровську. За попередньою версією, у призвідниці ДТП, вантажівки, відмовили гальма.

Аварія, в якій вантажівка протаранила одразу три автомобілі, сталася серед білого дня на вулиці Робочій. Свідки ДТП твердять: у багатотонної машини під час руху відмовили гальма. Аби не загинути, шофер ДАФа вистрибнув з кабіни.

Володимир, свідок:

- В районе заправки обогнал фуру, которая двигалась километров 30 и притормаживала. А на светофоре, когда уже стоял, смотрю - он едет, моргает фарами, с открытой дверью, взял правый ряд, выпрыгнул с машины и вылетел на перекрёсток.

За лічені секунди некерована вантажівка перетворила три машини на купу брухту.

В'ячеслав Білявський, заступник керівника ВДАІ м. Дніпропетровська:

- Автомобиль ДАФ бьет автомобиль Деу. Автомобиль Деу выезжает на улицу Свердлова. Еще происходит удар с автомобилем Порш и автомобилем ЗИЛ, который двигался по улице Свердлова, со стороны больницы скорой помощи.

Наслідки масштабного зіткнення: водій Деу загинув, п'ятеро постраждалих із різними травмами в лікарні. Правоохоронці за фактом дорожньої аварії розпочали кримінальне провадження.

Артур Терещенко, Олександр Самсонов
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
кашмар......кого украина вырастила за 23 года ?????
Елена 19.12.2014, 22:15 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.