Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

Огляд аварій у столиці

26 січня 2015, 21:17

Смертельна аварія за участі БМВ сталася у Києві. На вулиці Гетьмана іномарка зіткнулася з Хюндаєм. А от на кільцевій дорозі зіштовхнулися одразу 5 автомобілів. Про ці та інші дорожні пригоди на столичних шляхах.

Дівчина загинула внаслідок зіткнення БМВ та Хюндая на вулиці Гетьмана. За однією з версій, шофер німецького легковика не впорався з керуванням і автомобіль вилетів на зустрічну смугу. Пасажирка Хюндая померла від травм ще до прибуття швидкої. Обидвох водіїв врятували подушки безпеки. Їх забрали до лікарні. Та існує ще одна версія трагічної ДТП: аби скоротити собі шлях, шофер БМВ перетнув подвійну суцільну смугу, та не передбачив можливого ризику. Остаточну ж причину аварії з'ясовують експерти.

***
Смертельний маневр. На кільцевій дорозі в районі автобазару зіштовхнулися одразу 5 машин. Учасники ДТП та свідки переконують - спричинив аварію водій ВАЗа. З незрозумілих поки причин його шофер вискочив на зустрічну смугу і зачепив Деу. Розминутися з наступною  машиною водієві Жигулів також не вдалося. За мить у правий бік радянського легковика врізається Сузукі. Від удару автомобілі розлетілися врізнобіч. "Копійку" відкинуло на Мазду. А водій Тойоти, намагаючись також уникнути зіткнення, вискочив на узбіччя, де зніс металевого стовпа на зупинці. На щастя, людей там не було. Наслідки масової ДТП невтішні: шофер ВАЗівки загинув, а водія Сузукі з численними переламами та забиттями відвезли до лікарні.

***
Ще одна аварія сталася на Повітрофлотському проспекті. Там лобом у лоба зіштовхнулися Шкода та маршрутка. Водій легковика каже: рухався своєю смугою, швидкості не перевищував, аж раптом його підрізала іномарка. Аби уникнути зіткнення, він викрутив кермо та зачепив заднім колесом відбійника. Від удару Шкода вилетіла на зустрічну смугу просто на мікроавтобуса. Водій маршрутки зумів зупинити транспорта в кількох десятках сантиметрів від бетонного паркану. У салоні саме перебувало 12-ро пасажирів.

Володимир, водій маршрутки:

- Їхали потихесеньку. Машина навстречу вилетіла, розкрутило її і вдарило в машину. Не знаю, яка причина: може, колесо стрельнуло, чи що. Ну більше всього, що дорога слизька.

Минулося без жертв. Допомога лікарів знадобилася шоферові Шкоди та трьом людям з маршрутки.

Олександр Храпач, Микола Шинкар, Віталій Франзюк
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Напиваются-убивают друг друга и кто-то виноват!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.