Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Бійки та насильство

Вибрати дату
RSS

На столичній Троєщині затримали злочинне угруповання на чолі з Віктором Журавлем

23 листопада 2011, 14:33

Київські правоохоронці впіймали "журавлів". Злочинне угруповання на чолі з ватажком Віктором Журавлем гучно затримали на столичній Троєщині. Десятки людей стали свідками запланованої операції.

Цілий рік оперативники полювали на угруповання Віктора Журавля. Його підлеглі вибивали з людей борги - не гребували нічим.

Віктор Ремський, заступник керівника УБОЗ м. Києва:

- Вымогательство, разбои, грабежи, незаконное удержание. Группа фактически работала как частное предприятие по выбиванию долгов. Уже не только на территории области, но и Украины знали, что существует такая беспредельная группа, которая за любой долг берётся и поедут хоть в Крым, хоть в Одесу, хоть в Донецк.

Правоохоронці отримали інформацію, що бандити винаймають квартиру на Троєщині. Там нібито бачили сімох підозрюваних. Зловмисники не випадково обрали велелюдний спальний район. Спецпризначенцям довелося працювати в надскладних умовах.

Самовидці навіть не одразу збагнули, що при них затримують небезпечних злочинців.

Тамара Миколаївна, мешканка м. Києва:

- Таке враження, що пітарди стріляли, а тоді таке враження, ніби машина об машину вдарилася. Я дивлюся - з 4 поверху бачу: лежить двоє людей. А тоді хтось тікав у наш будинок, за ним бігли хлопці у чорних масках, тоді їх погрузили в машину.

Віктор Ремський, заступник керівника УБОЗ м. Києва:

- При задержании никого не убили. Задержание проведено на высоком уровне. Все члены группы задержаны и обезврежены. Двое из них были вооружены, изъяты при задержании три пистолета. Два - ТТ, один - Макарова.

Сусіди розбійників досі не можуть оговтатися від думки, що поряд із ними жили небезпечні та озброєні зловмисники.

Олександр Дем'янчук, кореспондент:

- Так звана банда Журавля мешкала у цій квартирі номер сім. Про злочинців-рецидивістів під боком сусіди навіть не здогадувалися. Кажуть, чоловіки як чоловіки. Просто частенько влаштовували гучні посиденьки.

Марія Василівна цього дня мала намір іти лаяти молодиків. Та правоохоронці випередили. Жінка досі тремтить від страху: каже, могла й не повернутися.

Марія Василівна, мешканка м. Києва:

- Вони наркомани, що можна сказати про людину? Неадекватні.

- Вони якось шуміли?

- Да, вони ночами іменно. Я на першому, вони знімали на другому наді мною. Вони ніколи не спали, у них крики, совання.

Слідчі вже довели причетність бандитів до шістьох злочинів. Та в міліції переконані: постраждалих значно більше. Тому якщо ви впізнали в цих чоловіках своїх кривдників, телефонуйте.

Олександр Дем'янчук, Андрій Мартищенко.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
3aderzanie nade provoditj kogda o4itctatj bliz lezashyu teritoriu ot proxozix. 4icto clyaino ne kto ne poctrodal..divu daucj zenzini cebe shli kak ne v 4em ne byvalo v 5 metrax gde proicxodila perectrelka i zaderzanie.
Ana 23.11.2011, 22:36 ответить
Комментарий удален
ОХ ТЫ И ЛОШАРА МАЛОЛЕТНЯЯ.
ЮРА 24.11.2011, 00:42 ответить
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.