Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пожежі

Вибрати дату
RSS

Кому не вгодила прес-секретарка столичного голови

24 листопада 2014, 22:34

Підпал майже на півмільйона гривень. У столиці невідомі знищили позашляховика речниці мера Києва Віталія Кличка. Автомобіль згорів вночі під будинком власниці. Рятувальники загасили вогонь за лічені хвилини, але машини вже не відремонтувати.

Закиданий першим столичним снігом так, що не одразу й помітиш. Ось цей позашляховик на вулиці Тарасівській тепер точно нікуди не поїде. Інфініті на купу брухту перетворили вночі проти неділі. Власниця, речник мера Києва Віталія Кличка, припаркувала машину під будинком на проїжджій частині й пішла спати.

Оксана Зинов'єва, постраждала:

- Десь о 2:30 ночі мені зателефонували представники МЧС, які спитали: ви власниця там такої-то машини? Кажу: так. - Виходьте, ваша машина згоріла. Слава Богу, не постраждали, тут стояла машина, і позаду стояла машина, що згоріла тільки одна машина, та, яку хотіли спалити.

Пожежники першими приїхали на вогонь. Загасили полум'я за лічені хвилини. Двигун позашляховика вигорів цілком, частково зачепило салон.

Євгенія Лапонога, співробітниця ГУ держслужби з надзвичайних ситуацій у м. Києві:

- Причини пожежі встановлюються, версії у нас дві - це може коротке замкнення у проводці електродвигуна або все ж таки підпал.

Припущення про займання через несправність автомобіля власниця одразу відкинула. Впевнена, її позашляховика знищили навмисне. Одразу на місці про це сказали експерти.

Оксана Зинов'єва, постраждала:

- Вибухотехніки були, експерти з МЧС і МВС, вони сказали, і ті, й інші сказали, що це підпал, вони знайшли там сліди рідини горючої, наливаєтья під капот в решітку радіатора,  туди, на аптечку, є такий спосіб - наливається рідина, кидається сірник, і воно моментально...

Тим часом у міліції розпочали кримінальне провадження. Підпал - серед головних версій пожежі.

Наталія Титова, помічник керівника Голосіївського РУ м. Києва:

- Причина пожежі - занесення стороннього джерела запалювання, під час огляду було виявлено, що горить передня частина автомобіля, саме моторний відсік, дане повідомлення було внесено до ЄРДР, наразі кримінальне провадження розслідується по статті 194 частина друга.

Хто позбавив її позашляховика, жінка навіть не здогадується. Не пригадує й погроз чи навіть сварок в останні місяці. 

Оксана Зинов'єва, постраждала:

- Погроз не було, що стосується професійна чи не професійна діяльність - я все життя проводжу на роботі, конфліктів у мене якихось не було з іншими людьми, в інших місцях не було.

Постраждалих від вогню автовласників у столиці нині багато як ніколи. Цьогоріч згоріло чотири сотні машин.

Євгенія Лапонога, співробітниця ГУ держслужби з надзвичайних ситуацій у м. Києві:

- З початку року 455 пожеж у авто, з них 231 - це підпали, тобто це половина. Осінню ні, я не скажу, що зара сильно часто горять автомомбілі, ну в тиждень можливо десь так три-чотири.

Ігор Шумик, Денис Голиков
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Вельмишановні власники автомобілів! Перш, чим купувати автомобіль, подумайте де ви його будете тримати! Як ви набридли зі своїми авто простим мешканцям будинкуів. В моєму дворі ставлять свої авто просто під самими вікнами! Як ви думаєте це нормально? От палять вам ваші авто! Як на мою думку то по більше!
Іванна 24.11.2014, 23:05 ответить
Речник, на "Лексусі", за які шиші? Не виглядає вона сильно стурбованою, втратою машини. Дешево дісталась? Це "Ланос" часто купують на останні грші.
Микола 24.11.2014, 22:54 ответить
где про лехуса прочел?
клич 24.11.2014, 23:01 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.