Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Афери

Вибрати дату
RSS

Шахрайка виманювала гроші у пенсіонерів обіцянками провести газ

1 червня 2010, 14:16
Шахрайка виманювала гроші у пенсіонерів обіцянками провести газ

Газова принцеса по-кіровоградськи. Шахрайка видурювала гроші в пенсіонерів. Старенькі залюбки віддавали останнє за позачергове встановлення газового опалення. Та - ані газу, ані грошей.

Тетяна Петрівна, постраждала:

- Звонок в дверь. Я выхожу - стоит женщина на площадке и говорит: "Я с теплосети. Дайте, пожалуйста, книжку".

Візит непроханої гості Тетяна Петрівна запам'ятає надовго. Привітна огрядна молодиця принесла добру новину: нарешті, старенькій проведуть газове опалення, на яке чекала майже десять років.

Тетяна Петрівна, постраждала:

- "Ой, как Вам повезло! Мы все - и котел, и трубы, и плиту завезли на квартиру, а мужчина умер. Мы сейчас это все вам привезем. Быстренько дайте тысячу гривен". Я быстро побежала, дала ей эти деньги. Она говорит, снимайте дорожки, а то вам тут насорят…

Не встигла пенсіонерка й оком зморгнути, як добросердниці й слід запав. Старенька була на сьомому небі від щастя, тож лихого не запідозрила.

Підозрювана:

- Вона мені дала суму 500 гривень по 50 рублів, паспорт, ідентифікаційний код і свідоцтво про смерть дєдушки. Я сказала, що прийду через 2 години. Підійшла до поштового ящика і кинула туди всі документи.

Обіцяних труб і котла бабуся чекала майже добу. Коли ж зрозуміла, що її ошукали - кинулася до міліції. А там уже зібралися десятка зо два таких самих "щасливців". Невдовзі туди таки доправили і їхню благодійницю.

Сергій Кобець, керівник сектору УМВС України в Кіровоградській області:

- 39-летняя жительница города Кировограда, которая совершала мошеннические действия в отношении жителей города, входила в доверие и предлагала установку владельцам квартир газового оборудования. Была задержана на горячем при получении 4,5 тысяч гривен.

За кілька місяців псевдодоброчинної діяльності шахрайка встигла ошукати майже сорок людей. Та й не кається. Каже, грошей ні в кого не вимагала - віддавали самі. А документів у неї не спитав жоден - тож самі й винні.

Підозрювана:

- Не знаю никого ни с исполкома, ни с военкомата, ни с социальной службы. Просто человека видно. Если пожилой - более доверчивый.

Андрій Герко. Віталіна Бевзенко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.