Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Здоров'я

Вибрати дату
RSS

Молоді батьки з Луганська довели доньку до лікарні, напоївши пивом

20 липня 2012, 00:21

В Луганську молода сім'я геть пропила мізки. Під час відпочинку в кав'ярні чоловік і дружина вирішили, що їхня чотирирічна донечка має чаркуватися з ними. Дитину напоїли алкоголем і якби свідки не викликали міліції, невідомо, чи дівчинка вижила б.

Майже цілу пляшку пива хильнула чотирирічна дівчинка. Алкоголю дитині дала "турботлива" матуся, що розважалася з чоловіком у кав'ярні.

Мати дівчинки:

- Мы взяли себе пиво, а Вике мороженное брали со спрайтом. Ну немножко затянулось. 

Тепер матері ніяково. А ось свідки розповідають охоче. Валентина працює прибиральницею в закладі. Коли побачила, як п'яні батьки дають дівчинці пиво, не стерпіла.

Валентина, свідок:

- Когда я к ним подошла и им сказала, что вы спаиваете ребенка пивом, они стали на меня ругатся матерными словами. И сказали - пошла бы ты погуляла, типа. 

Небайдужі свідки викликали міліцію. Коли правоохоронці приїхали, дівчинка ледь трималася на ногах і блювала. А батьки накинулися на людей у формі та не хотіли віддавати дитину до лікарні.

Сергій Бахмет, керівник підрозділу Рубежанського МВ міліції:

- Отец несовершеннолетней всячески оказывал сопротивление, воспрепятсвовал оказанию ребенку медицинской помощи, воспрепятствовал сотрудникам милиции, медицинским работникам, в результате чего пришлось применять меры физического воздействия, чтобы ребенку была оказана квалифицирована медицинская помощь.

Батьки часто пригощали дитину пивом, про це вона розповіла правоохоронцям. Сказала, що любить цей напій, бо він смачний і від нього весело.

Дитина:

- И я уже стала пьяная, смешное такое пиво.

Не до сміху було медикам, яким правоохоронці привезли малу.

Ірина, співробітник Рубежанської міської лікарні:

- Ребенок поступил в состоянии алкогольного опьянения средней тяжести. Ребенок выпил от 250 до 500 миллилитров пива. Интоксикация была налицо алкогольная, алкогольное отравление. Рвота, широкий зрачок. Я считаю, что если бы ребенка привезли чуть позже, то удовлетворительным состоянием на сегодняшний момент это бы не закончилось, скажем. 

Зараз життю дівчинки нічого не загрожує, та її батьків покарають. Чоловік відповідатиме за злісне перешкоджання роботі правоохоронців, а жінка - за втягнення неповнолітньої в пиятику.

Світлана Федик, Тетяна Погукай
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
ВОТ ОНА РЕАЛЬНАЯ УКРАИНА !!!! ДЕПУТАТИВ НАКАЗЫВАТЬ НАДО ЗА РЕКЛАМУ !!НОВОЕ ПОКОЛЕНИЕ ПЬЕТ НАСИЛЬНО С 3=4 ЛЕТ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.