Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Допоможіть знайти

Вибрати дату
RSS

На Київщині загубився розумово відсталий хлопець

16 квітня 2014, 21:14

А зараз просимо вашої особливої уваги. У Бориспільській районній лікарні, що на Київщині, лежить хлопчина, який майже нічого не може розповісти про себе. Олександрові на вигляд років сімнадцять, і він дуже хоче додому. Усі, хто впізнає юнака, телефонуйте на номер 102.

Цьому хлопцеві з великими сіро-зеленими очима на вигляд років сімнадцять. Утім, розумово він розвинений на три. Юнак знає, що він Сашко. А ще пам'ятає імена мами і старшого брата.

- Звідки ти, Саша, де живеш? 

- У Києві. 

- У Києві? А де у Києві?

- Далєко.

- З ким ти живеш у Києві?

- Мама Галя.

- А хто ще є, тато є? А хто ще в тебе є? Брат є?

- Да. Вовка.

Більше хлопчина пригадати нічого не може. Каже лише - живе у великому будинку на п'ятому поверсі. Поряд крамниця та пожежна частина. Юнака помітив пасажир електрички. Чоловік побачив, як розгублений пасажир зайшов на станції Дарниця у вагон. Сів і почав плакати.

Світлана Коломієць,помічник керівника Бориспільського МВ міліції:

- Чоловік підійшов до нього, почав спілкуватися і зрозумів, що хлопець, мабуть, має якісь вади психічні. Він не міг нормально сказати, як його звуть, де його батьки і де він знаходиться, він не розумів ситуацію. Чоловік вийшов на станцію Бориспіль і викликав працівників міліції.

Правоохоронці, котрі приїхали  на виклик, відвезли хлопця до Бориспільської лікарні. Тут його обстежили.

Віра Король, лікар Бориспільської центральної районної лікарні:

- Соматически ребенок здоровый, только что у него есть насморк, в легких чисто, со стороны сердца изменений никаких нет, ребенок отстает именно в психическом развитии. Он спокойно, тихо, плакал вчера, сказал - хочет домой до папы.

Як хлопець потрапив до електрички - невідомо. Жодних документів у нього не було. Нині Сашко весь час визирає у вікно. Та чекає, що по нього приїдуть батьки.

- Куди ти хочеш зараз?

- Додому.

Правоохоронці кажуть, поки що заяв про зникнення від родичів хлопця не було. Тож просять всіх, хто впізнав Сашка - відгукнутися.

Світлана Коломієць,помічник керівника Бориспільського МВ міліції:

- Всіх громадян, які пізнали даного хлопця або знають його місце проживання, просимо звертатися до Бориспільського міськвідділу за кодом 0495 телефон 62391 або 102.

Марина Борисполець, Андрій Грищенко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Цей хлопчина проживає на Червоноткацькій , не подалік станції м.Дарниця.
Максим 14.05.2014, 15:01 ответить
Я не впевнена на 100%, але дуже схожий на хлопця, що їздить в маршрутці 504 (кінцева м. Дарниця), він там допомагав гроші у пасажирів збирати, а у водійському кріслі напевне був чи то його брат, чи батько...
Ольга 17.04.2014, 11:35 ответить
А я думав, що загубився секретар РНБОУ Андрій Парубій....
Полтава 16.04.2014, 23:53 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.