Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Хуліганство

Вибрати дату
RSS

На Волині мажори на джипах понівечили лани

27 лютого 2015, 22:30

Молодики на джипах попсували 30 гектарів посівів озимини на Волині. Вони влаштували перегони зі стріляниною. Так хлопці полювали на диких кабанів. Мисливців затримали селяни разом із міліцією. Чи відповідатимуть порушники перед законом?

Перегони полем і стрілянина наробили галасу відразу в кількох селах. Аби не гаяти часу, люди взялися самотужки затримувати охочих до екстремальних відчуттів. Пан Василь розповідає - полюють у цих місцях часто. Утім, такого свавілля ще собі ніхто не дозволяв. П'ять позашляховиків, що на шаленій швидкості їздили ланами, буквально нищили озимину.

Василь, мешканець с. Завидова:

- То не дуже є приємно, що поїздили по городах - сіється один раз, а їсти хочуть всі.

Найбільше дісталося місцевим фермерам: урожаю з цієї ділянки їм, вочевидь, цьогоріч не бачити. 

Святослав, постраждалий фермер:

- Шкода, люди працювали - це затрати, несуть останню копійку, так як зараз неспокійний час в країні. А тут таке сафарі.

- Це такі "золота молодь", мажори - як зараз модно говорити, щось ніби такого.

Правоохоронці вже з'ясували - ганяли нивами мешканці Володимира-Волинського. Їхній транспорт - два позашляховики, які не зареєстровані, нині стоять на штрафмайданчикові. Крім того, вилучили у правопорушників і арсенал зброї.

Ігор Скромний, керівник Горохівського РВ міліції:

- Водіїв опитано і відпущено за місцем проживання, слідчим відділом відкрите кримінальне провадження по статті 296, хуліганство, скоєне групою осіб.

Санкція цієї статті передбачає штраф або ж до 4-х років ув'язнення. Фермери тим часом рахують збитки, завдані шанувальниками такого собі сафарі. Сподіваються - винних покарають.

Роман Ковальчук, Віктор Цісарук
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Керівник вказаного РВ народився та "виріс" до підполковника у Волод.- Волинському!
Тарас 28.02.2015, 00:01 ответить
Чому керівник РВ інкримінує лише одну статтю "КК"??? Для мене це дуже дивно,невже покриває?По перше крім хуліганства, є і браконьєрство(полювання в темну пору доби,з автотранспорту)плюс нарізна зброя,незареєстровані автомобілі.За таке свавілля покарання має бути найсуровіше,оскільки в країні не ті часи.По перше конфіскація знарядь полювання(автомобілі,зброя), повне чи часткове відновлення пошкоджених посівів(як вирішать фермери),а далі строк, який передбачений.
DUK 27.02.2015, 23:05 ответить
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.