Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

У Ніжині 24-річний парубок зарізав свою матір, бо та зраджувала батькові

1 жовтня 2009, 12:26
У Ніжині 24-річний парубок зарізав свою матір, бо та зраджувала батькові

У Ніжині молодик жорстоко помстився неньці за зрадженого батька. Коли жінка прийшла до коханця, син вистежив її, викликав з хати, а потім встромив ножа просто в серце.

Хата Ганенків на околиці Ніжина. Ще донедавна тут мешкала дружна й весела родина - батько, мати й син. Місцеві старожили не могли натішитися зразковим стосункам працьовитих і завжди привітних людей. Та певного дня сімейна ідилія потьмарилася – господиня закохалася в самотнього сусіда.

Наталія Петрівна, сусідка: «Третя людина появилася. Всього навсього. Якщо третя людина у сім’ю заходить – получаються скандали».

Петро Васильович, сусід: «Сварки були, канєшно. Вона на нього і кричала, і лаяла того хлопця, і обзивала всяк. Вона довела й чоловіка, що чоловік повісився. Я його знімав із того».

Після чоловікового самогубства жінка вже не крилася й мало не щодня навідувалася до сусідської господи. Сина ж материні візити до коханця доводили до нестями.

Наталія Петрівна, сусідка: «Дуже хороший хлопець. Коли він не п’яний, він дуже гарний, роботящий і жалісливий. Він дуже запечалився за батьком, йому було дуже жалко. Батько був дуже слабохарактерний, як і він».

Якось увечері парубкові урвався терпець. Він добряче хильнув для хоробрості й пішов до сусіди. Постукав у вікно і викликав із хати матір.

Ніна Василівна, сусідка: «Ідьом, я хочу з тобою побалакать. Мати вийшла. Тіко із хати виступила у калідорчик, а в нього вже напоготові лежав ніж на ступеньках. І зразу той».

Не встигла жінка оговтатись, як син устромив їй у груди ножа. А коли захрипіла – сів поруч і гірко заплакав.

Володимир Косарев, керівник Ніжинського МВ міліції: «Син нікуди не тікав, знаходився там до приїзду швидкої допомоги і міліції. На даний час порушена кримінальна справа по ст. 115 – навмисне вбивство. Затриманий тепер знаходиться в ІТТ Ніжинського райвідділу».

Підозрюваного вже визнали осудним. Зі слів психологів, він сам - жертва родинної драми.

Юрій Ірхін, психолог: «Син просто помстився». //Андрій Герко, Ігор Молчанов, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Хлопець або обкурений, або шизофренiк бо рiдну матiр зарiзати може лише людина несповна розуму.
Стас 02.10.2009, 19:33 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.