Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

У Миколаївській області батько задушив немовля, що плакало

17 грудня 2009, 09:15

Він любив її до нестями і задушив. На Миколаївщині молодик убив власну доньку. Дівчинці не було і двох місяців, а нерви батька не витримали, няньчити дитину йому було не до снаги.

Від люблячого батька до жорстокого вбивці! 28-річний чоловік не витримав з рідними дітьми й кількох годин. Того дня його дружина поїхала до суду розірвати шлюб з попереднім чоловіком. Процес тривав довго, новому коханому жінка встигла народити хлопчика. За рік з’явилася й донька. Прожити немовля встигло 40 діб. Того фатального дня коханий залишився з дітлахами. Раптом дзвінок дружині: дочці зле, вона майже не дихає. Розгублена жінка несеться додому, за мить приїжджає швидка.

Олександр Дячкін, керівник Миколаївського РВ міліції:

- Со слов родителей, якобы, она плохо себя почувствовала, хотя причин для этого и не было. За 10 дней они посещали доктора, и ребенок был здоров.

Правоохоронці чоловікові не вірять: шия манюні в синцях. Батьків забирають до райвідділку, дівчинку - в морг, на експертизу. Щойно зайшли до відділку, душогуб в усьому зізнався. Каже, нерви здали, дитина постійно плакала.

Олександр Дячкін, керівник Миколаївського РВ міліції:

- В результате он не справился с ребенком, он постоянно плакал и он пояснил, что не выдержал. Взял и руками сдавил ей шею.

Рідну донечку душив двічі. Приклався вперше - дитина притихла, але потім знову заплакала. Тоді батьківські руки охопили тендітну шийку вдруге. Рідні, колеги, сусіди шоковані. Запевняють, чоловік був люблячим батьком. До чарки не прикладався, дітьми опікувався. Що штовхнуло на дикий вчинок, не розуміє і сам.

Затриманий:

- Ну, там люди иногда водку пьют, ты же не пьешь. Что случилось, я не понимаю?

- Я не хочу об этом говорить.

На пошуки відповідей у дітовбивці часу вдосталь. Його дальшу долю вирішить суд. Щонайменше - це 10 років, хоча не виключено й довічне ув’язнення.

Інна Дудченко, Владислав Гнатенко, Миколаївська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.