Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

На Волині п'яний чоловік забив до смерті власну матір

15 березня 2011, 14:31

Навпаки сталося на Волині: мати - в ролі жертви, кривдник - її син. П'яний закатував жінку до смерті.

Про родинні суперечки правоохоронців повідомила сільська адміністрація. Її працівниця йшла на роботу й якраз минала напіврозвалену садибу, де мешкали мати й син. Каже, увагу привернув звук.

Людмила Яворська, секретар Підгороднянської сільської ради:

- Почула звуки, що хтось б'є сокирою. Зразу подумала, що удари наносяться по дереву, по лозі. А коли вийшла, побачила, що він б'є матір палкою. Вона лежить біля рову, ноги майже у воді. І він з усієї сили наносив удари по всіх частинах тіла.

Жінка кинулася відганяти бузувіра. Потім нахилилася над знесиленою жертвою.

Людмила Яворська, секретар Підгороднинської сільської ради:

- Вона голову тільки підняла, я зразу побачила, що голова - то місиво з кров'ю. Вже голови, фактично, не було, але вона ще її піднімала. Ще вона була жива.

Не гаючи ні секунди, налякана селянка викликала "швидку". Коли приїхали медики, допомога 41-річній Валентині вже не знадобилася. Жінка померла від черепно-мозкової травми й розриву внутрішніх органів. До справи взялися правоохоронці. Шукали молодика кілька годин, коли затримали - одразу все розповів. Мовляв, рубав дрова сусідці, й вона заплатила за виконану роботу. Тож одразу побіг по горілку. Половину заробітку пропив, іншу - відклав. А що гроші можуть забрати - не сподівався.

Олександр Стернічук, кореспондент:

- Все, що вимагав парубок від наляканої жінки, це - ось ці 12 гривень. Мовляв, звечора, коли лягав спати, лишав їх на столі. Зранку прокинувся - не було. Доводам та клятвам матері, що не брала, віри не йняв.

Затриманий:

- Ти як її бив, розумів, що можеш її позбавити життя?

- Розумів, але я не бив так сильно.

Зараз нелюд у СІЗО, в усьому звинувачує горілку.

Олег Чечель, дільничний інспектор Любомльського РВ міліції:

- На момент скоєння злочину він, практично, був під впливом алкоголю, що показує акт медичного освідчення: 1,75 проміле алкоголю в крові. А вже пізніше, коли він тверезо усвідомив свої дії, розкаявся у сподіяному. Але було вже пізно.

Проти молодика порушено кримінальну справу - за умисне завдання тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті постраждалого. За ґратами лиходій може пробути років десять.

Олександр Стернічук, Інна Суховерхова.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.