Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

На Волині 38-річний син зарізав свого батька

12 січня 2012, 10:25

Намагання пенсіонера на Волині наставити на пуття сина завершилося ножовим ударом. Старий умовляв 38-річного чоловіка шукати роботу. Той же працювати не хотів. Коли вкотре мудрість і молодість засперечалися, дійшло до різанини.

Вони жили під одним дахом, але тисли руки один Одному вкрай рідко. Причина напружених сімейних стосунків у цій хаті - нероба та гультяй Михайло. Коли сімдесятирічний чоловік укотре дорікнув синові, той скипів. Як на те - поряд лежав ніж.

Ігор Мрачко, керівник Ковельського МРВ міліції:

- Син наніс ножове поранення батьку в грудну клітку. І пояснив тим, щоби не тік фонтан крові, він заткнув рану кілком.

Утім, розповів це чоловік правоохоронцям не одразу, бо коли вбив батька, спробував звинуватити сторонніх. Для цього учинив у хаті безлад: буцімто, кілька хвилин тому там побував грабіжник. Упродовж двох годин допомагав оперативникам. Усе пішло шкереберть, коли під нігтями чоловіка побачили кров.

Ігор Мрачко, керівник Ковельського МРВ міліції:

- Ліжко було закривавлене, крові було багато, але вся підлога була прибрана, вимита. Все було чисто. Ну, коли злочинці приходять з розбійними намірами, ніхто ж за собою крові не вимиває! Так що зразу були такі версії, що то хтось з близьких людей, який мав доступ до будинку.

В ізоляторі тимчасового тримання батьковбивця розповідає: призвели до гріха, мовляв, нерви й потяг до веселого життя.

Михайло, затриманий:

- На душі дуже тяжко, що така історія трапилася.

- Можна було якось інакше переграти ситуацію?

- Звичайно, але так получилось, вже нічого не вдієш.

Михайло в міліції не вперше. Два роки тому потрапив сюди за крадіжку майна односельців. Тепер 38-річного батьковбивцю можуть посадовити за грати на 15 років.

Олександр Стерничук, Інна Суховерхова.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
"tak poly4ilocj" lishj bi 4to-to cka3atj na video kameru cvolo4j ! kak mozno podnyatj ryky na cvoego otza il na lybogo drygogo 4eloveka ?!
Ana 12.01.2012, 13:37 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.