Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

На Рівненщині сталася різанина

21 жовтня 2013, 21:02

Один чоловік загинув, двоє його друзів у тяжкому стані в лікарні. Такі наслідки кривавої різанини поблизу кав'ярні на Рівненщині. Ножа схопив 20-річний парубок. Він теж був з двома приятелями. Крім того, впевненості молодикові додавала думка, що одразу після бійки він втече до Росії. Утім, не так сталося, як гадалося.

Трагедія сталася в селі Іванівці Сарненського району. Троє чоловіків приїхали сюди з Волині працювати на будівництві лінії електромережі. 

Олег Зарва, працівник Костянтинівського лісництва:

- Займалися тим, що спалювали порубочні рештки і неліквід - оці молодняки, котрі підлягають утвору лінії, вирубували і готували для того, щоб могли будівельники ставити ці всі опори.

Приблизно о десятій вечора волиняни саме виходили з кав'ярні. Раптом до закладу Фольксвагеном під'їхали троє місцевих молодиків. Конфлікт, за інформацією міліції, розпочав 20-річний мешканець сусіднього села. Озброєний парубок почав штрикати ножем заробітчан.

- Один вдарив мене, вони вдвох почали за мене заступатися.

У сутичці, розповідає Юрій, загинув його 35-річний родич. Він стік кров'ю в машині швидкої допомоги. У лікарні - двоє інших постраждалих.

Олександр Жученко, завідувач реанімації Сарненської районної лікарні:

- Першому хворому, який був тяжчий, була проведена операція. В нього було ножове поранення черевної порожнини з пошкодженням внутрішній органів, з внутрішньою кровотечею. Другий хворий був прооперований практично на слідуючий день, була пошкоджена артерія.

Поки медики рятували постраждалих під час різанини, правоохоронці шукали підозрюваних.

Павло Шкодич, керівник Сарненського РВ міліції:

- Втікали вони в місто Рівне. Перша їх була мета - взагалі зникнути з території України. Це особи, які систематично виїжджають на сезонні заробітки в місто Москву. Але дуже швидко зорієнтували по операції "Перехват" співробітників ДАІ і саме співробітники ДАІ затримали одного з них, який був власником транспортного засобу.

Забруднений кров'ю і знервований водій Фольксвагена  - цей чоловік поки що у справі фігурує як свідок. Дії ще одного з агресивної трійки намагаються кваліфікувати. А 20-річному різунові вже оголосили підозру у скоєнні вбивства. У кав'ярні, біля якої сталася бійка, про трагедію говорять неохоче. 

Ганна, працівниця кав'ярні:

- Була хазяйка, будете в неї питати. Я ж не знаю.

-  А ви можете їй передзвонити?

- Вона зараз зайнята.

У травмованих попереду кілька місяців лікування та реабілітації, а в підозрюваного - щонайменше 15 років ув'язнення.

Світлана Прокопчук, Денис Коломис
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Міша 29.06.2020, 01:12 ответить
Так этих мразей отпустили!!! Сын просвитера одного села там оказался!!!! Вы что не знаете что штунды,эти нехристи сатанинские,сделали своим отморозкам справки что те на дурке состоят!!!
Роман 27.03.2014, 13:02 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.