Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

Банду вбивць затримали на Одещині

10 квітня 2014, 23:16

Угруповання, яке вбивало людей, затримали на Одещині. П'ятьох розбійників підозрюють у скоєнні двох тяжких злочинів. Останню свою жертву, 21-річного хлопця, нелюди закололи теслярським інструментом. Збагатилися аж на 50 гривень.

Двадцятиоднорічного таксиста з Білгорода-Дністровського позбавили життя вночі. Авто зупинив молодик і назвав адресу, куди прямував. Та під час поїздки стало відомо - грошей у пасажира немає, тож попросив завернути по них до гаража. Водій погодився. Проте до машини замість гривень клієнт приніс теслярський інструмент.

Затриманий:

- Я выхватил первое, что у меня было в руке, это стамеска, и начал бить его. Вот так наносил удары, в область головы.

Цінностей у вбитого не було. Грабіжник забрав барсетку, в якій знайшов 50 гривень.

Володимир Шаблієнко, керівник відділу ГУ МВС України в Одеській області:

- Переніс його на заднє сидіння, відкатив цей автомобіль від місця злочину, замив, засипав сліди крові. Щоб сховати речові докази.

Проте, приховати сліди все одно не зміг. Саме за ними підозрюваного і знайшли. Підозрюваний зізнався у злочині та викрив чотирьох своїх спільників. За два тижні до нападу на таксиста банда скоїла інше вбивство. У приватному будинку кати задушили пенсіонерку, а тіло сховали в літній кухні. З оселі винесли всю побутову техніку.

Андрій Родолов, керівник відділу Одеської обласної прокуратури:

- Завдяки наступним слідчим діям, у тому числі негласним слідчо-пошуковим діям, було встановлено особи інших злочинців, було вилучено майно потерпілих. У літньої жінки побутова техніка пропала, інші цінності. Також в таксиста особисті речі.

Натепер всіх членів банди затримано. Розпочате кримінальне провадження за фактами навмисного вбивства.

Марія Тарасова, Зураб Теделурі
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.