Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

Киянин застрелив приятеля

16 квітня 2014, 21:36

Застрелив приятеля, коли той прийшов у гості. В Києві двоє друзів чогось не поділили між собою, і як наслідок - старший натиснув на гачка.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Вбивство сталося за дверима цієї квартири. Що не поділилил двоє приятелів, невідомо. Утім, старший застрелив молодшого.

40-річний і п'ятдесятисемирічний друзі мешкали в сусідніх будинках на вулиці Райдужній. Ігор нещодавно закінчив ремонт у квартирі Петра - так і потоваришували. Про господаря сусіди розповідають: він чорнобилець, колишня дружина, діти й онуки мешкають за кордоном. Войовничим ніколи не був, хіба що міг хильнути зайвого. 

- Нормальний человек был, пил?

- Выпивал. От Пети агрессии никакой никогда не было.

Ольга Данилівна, сусідка затриманого:

- Дня три він ходить, поп'є, потом йому робиться плохо, давлєніє, і він не п'є, наоборот, боліє. Він нормальний чувак був.

Того дня сусіди нічого не чули. Стривожилися вже коли на поверсі було повно міліції. Тоді й з'ясували - завжди спокійний Петро застрелив людину.

Ольга Данилівна, сусідка затриманого:

- Пістолетом, у нього був пістолет, пістолет ми знали, що у нього був, бо він їм хвастався всєгда. Він застрелив його прямо в живіт.

Володимир Блішун, співробітник Дніпровського відділу ДСО м. Києва:

- Мы приехали, он уже был мертв, но мы приехали минуты две. Быстренько. Было кровоизлияние в середину живота, он признался, что застрелили, что у них неприязнь виникла, он сказал, что пистолет купил, чтоб сделать себе суцид. Браунинг 6,4 калибр, дамский пистолет.

Чому посварилися чоловіки - невідомо. Утім, про вбитого кажуть - він не працював, пиячив, ще й людей обдурював.

Зинаїда, двірничка:

- Він неблагополучний, цей чоловік, він сидів, чоловіка попросив мобілку - не отдав, він облапошував людей, на тому тижні до нього приходили, за 5 тисяч мобілку забрав - не знаю в кого, він постоянно обкрадав, і цього мужчину, которого він учора, якщо його обвинуватять, то він у нього тоже мобілку забрав, він ніде не робив, пив.

Підозрюваного затримали. Йому загрожує до 15 років ув'язнення.

Марина Борисполець, Андрій Грищенко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.