Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

На Сумщині чоловік випадково вбив співмешканку

16 квітня 2014, 22:03

На Сумщині в занедбаному сараї знайшли тіло жінки, яке пролежало там два тижні. Першим запідозрили в убивстві її співмешканця, який  намагався втекти від правоохоронців. Утім, сусіди в те не повірили. І селом поповзли чутки про чужинця-ґвалтівника.

Що з приятелькою негаразд - першою стривожилася сусідка. Каже - співмешканець вулицею вештався, а жінки видно не було кільканадцять днів.

Лариса Марченко, сусідка загиблої:

- 2 неділі нема людини, воно ж ось видно, вона ж по сусідськи жила. Видно, шо ж не ходе ніде нічого, в нього питали - Валерка, де Зоя? - Кудись пішла. Куди пішла? Вже обзванювали всіх, де в кого вона могла робить - в Січі там, і в Кияниці, нема ніде.

Сусідка звернулася до міліції. Правоохоронці почали пошуки.

Лариса Марченко, сусідка загиблої:

- Два пішли по лісу, отута. А сюди пішли хлопці, ну і один із міліції пішов у сарай отуди, пішов, коли каже, де хлопці, каже, не шукайте, вона тут лежить.

Тіло знайшли в напівзруйнованій повітці під ковдрою. Причому лежало воно вже багато днів. На запитання правоохоронців, що сталося, співмешканець відповісти не міг. 

Сергій Чміль, керівник Сумського РВ міліції:

- Он вел себя тихо, создавал видимость очень пьяного человека, присевши на корточки, сидел. Тем самым, как в дальнейшем оказалось, он просто притуплял бдительность оперативников, и после того, как они были уже заняты осмотром трупа, гражданин пытался скрыться.

Зловили втікача вже на околиці, тоді він і зізнався.

Валерій, підозрюваний:

- Я дрова пиляв, а вона, ну випить було, і вона випила почти все, зайшов, а вона вже готова, шо ж воно мені, понравилось? В лоба зарядив її раз. 

Жінка не втрималася на ногах та вдарилася потилицею об шафу. За годину їй стало зле, і вона померла. Чоловік надавати допомогу не намагався, а згодом заховав тіло. У селі ж у це не повірили.

Валерій Петрович, мешканець с. Кияниці:

- Неплохой был он мужчина. Ну как обычно, ходил прирабатывал там где-то, там шо-то, не бандюга никакой, ниче, и то, шо случилося, я думаю, что он не виноват.

Натомість заговорили про чужинця-ґвалтівника.

Світлана Миколаївна, мешканка с. Кияниці:

- Ну там соседи говорили, что лежала и трусики были спущены, она в сарае лежала, в сарае на соломе, со спущенными штанами, а этот же, муж, не будет. Зачем мужу таким заниматься, да муж уже импотент от пьянки.

У міліції кажуть: ретельно перевіряли усі версії. Утім, доказів зґвалтування не виявили. Зазначають: все вказує на те, що злочин скоїв співмешканець.

Сергій Чміль, керівник Сумського РВ міліції:

- Он ее ж тащил за руки, он ей руки там чуть не повыворачивал, когда тащил ее, поэтому там, естественно, все было. Но оно все там и валялось. Не, не, там действительно похоже было. Но смотрели эксперты, сразу же смотрели, и потом же вскрытие было. Ничего такого там не было. 

Нині вирішують питання про взяття чоловіка під варту. За вбивство через необережність йому загрожує до 5 років ув'язнення.

Юлія Зайцева, Олександр Федчун
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.