Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

На Харківщині молодик угнав авто, аби поїхати з місця вбивства

24 квітня 2014, 22:38

Скоїв подвійне вбивство, а спіймався на викраденні. У містечку Балаклії на Харківщині міліція схопила хлопця в чужій автівці. Згодом дізналася, що він зарізав свої майбутніх тещу й тестя. Вони ще не встигли стати повноцінною родиною, а вже не поділили квартири. Принаймні, версію злочину - через нерухомість - розглядає слідство.

Лихо сталося через оцю крихітну двокімнатну кватиру, більше схожу на смітник.

Ірина, сусідка:

- Ходили, по мусоркам лазили, носили всякую гадость. У них нет ни воды, ни канализации, я не знаю, свет есть или нет.

Про вбивство господарів стало відомо за дві доби. Неживих власницю оселі та її співмешканця знайшли сусіди. Хазяї померли від численних ножових поранень. Майже одразу у скоєні жорстокого злочину запідозрили майбутнього зятя. Напередодні трагедії він був тут у гостях, із пляшкою.

Олег Калайда, керівник Балаклійського РВ міліції:

- Сожитель уже вообще спал. А мать, когда уже пошла спать, он просто взял нож и цинично пошел следом за ней.

Після вбивства п'яний 28-річний кат вкрав старенькі Жигулі - бо не знав, як дістатися власної домівки. А їхати потрібно було у віддалене село. На підозріле авто звернули увагу інспекторИ ДАІ, котрі чергували на виїзді з міста. Коли перевірили номерні знаки, з'ясували: машина крадена, а сам водій добре відомий правоохоронцям.

Олексій Данилюк, заступник прокурора Балаклійського району:

- Раніше, дійсно, мав проблеми із законом. Відбував кримінальне покарання у місцях позбавлення волі. На сьогоднішній день він перебуває під слідством у декількох інших кримінальних провадженнях.

Слідство розглядає кілько версій злочину. Та головною є вбивство з корисливих мотивів - хотів заволодіти квартирою. Адже мешкав молодик разом з донькою господині за містом.

Олег Калайда, керівник Балаклійського РВ міліції:

- На семейном совете, вечером, при распитии чая, у них, у парня этого, возник умысел на то, что мать нужно убирать. Естественно, девушка сначала была против. Но в результате он ее уговорил, что мать нужно убирать. Все равно она алкоголичка…

Олексій Данилюк, заступник прокурора Балаклійського району:

- Це умисне вбивство двох осіб з корисливих мотивів. На сьогоднішній день йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення або довічне позбавлення волі.

Заперечував звинувачення підозрюваний недовго. Під тиском доказів - зізнався в подвійному вбивстві. Проте наполягає, що дівчина у злочині участі не брала й навіть не знала про страшний задум. Саме донька й успадкує квартиру. Щоправда, сусіди кажуть: помешкання в такому занедбаному стані, що на ремонт портібно більше грошей, ніж воно коштує.

Ганна Силаєва, В'ячеслав Душка
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.