Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

На Волині відпочинок на природі закінчився вбивством

23 липня 2014, 21:58

Сімейний відпочинок біля водойми на Волині закінчився різаниною. Любов до сестри виявилась сильнішою за здоровий глузд. Тож тепер братові загрожує до 15 років тюрми за вбивство.

Кривава різанина сталася на березі ставка селі Уляників, що неподалік Луцька. Саме там розташувалася компанія молодих людей. Колишнє подружжя, брат жінки, діти. Був і алкоголь. Та мирний і розслаблений пляжний відпочинок закінчився несподівано. Раптом між екс-чоловіком і дружиною виникла сварка. Втрутитись у конфлікт і захистити сестру вирішив її рідний брат. Узяв ножа і вдарив швагра в груди.

Підозрюваний:

- Приїхали відпочивати, вони почали там сваритися, я вмішався.

- Хто вони?

- Сестра і швагро. Я нехотя, і так получилось мені.

До ставка викликали медиків та правоохоронців. Та допомога лікарів швидкої не знадобилася, вони лише констатували смерть постраждалого. 30-річного молодика, що зарізав родича, затримали на місці злочину, чоловік і не тікав.

Андрій Литвинчук, заступник керівника Рожищенського РВ міліції:

- По даному факту порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 (умисне вбивство). Міра покарання - від 7 до 15 років позбавлення волі. На даний час даний громадянин затриманий.

Раніше затриманий вже мав клопіт із законом через крадіжку. Нині його тримають під вартою. За ґратами, найімовірніше, чоловік залишиться надовго.

Роман Ковальчук
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.