Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

На Рівненщині розкрите вбивство, скоєне ще в квітні

20 серпня 2014, 22:11

Зухвале та жорстоке вбивство розкрили рівненські міліціянти. Двоє нелюдів у квітні позбавили життя 65-річного підприємця через його авто.

Рівненський бізнесмен безслідно зник ще у квітні. Підприємець заробляв тим, що бурив свердловини для води. Того дня поїхав на черговий об'єкт. Звідти - на зустріч з невідомими замовниками в село Країв Острозького району. 

Ольга Іванова, дружина вбитого (телефоном):

- І йому стали дзвонити. Все-таки видзвонили, назначали зустріч. І він каже племіннику: Дзвонять то батько, то син, і так я туди не хочу їхати подивитись свердловину. І він зник. Ваня дзвонить по роботі, там щось не получалось. То він сказав: робіть так, як я сказав. Вони стали працювати. Через півгодини Ваня каже: подзвоню до дяді Гріши, що в нас робота пішла, щоб він не хвилювався, і вже вони дзвонили, і вже з радара зник. І вже телефон не працював.

Шукали бізнесмена кілька місяців. Зрештою з'ясували - до його зникнення можуть бути причетні 22-річний Дмитро та його приятель, 20-річний Михайло. Обидвоє молодики з Дніпропетровська, але старший мешкав з родиною в селі Оженині Острозького району. Незабаром підозри оперативників справдилися. 

Володимир Голубош, заступник керівника УМВС у Рівненській області:

- Мотивом - це були гроші. Вони подзвонили нашому потерпілому, запросили його, щоб він подивився на одне обійстя в Острозькому районі з тією метою, щоб зробити там свердловину для води. Коли вони були на місці, то ними були нанесені тілесні пошкодження. Після чого даний громадянин був вивезений в лісовий масив.

Вбили Григорія заради його автомобіля. Напіврозібраного КІА Соренто оперативники знайшли в місті Нікополі Дніпропетровської області. Там же впіймали одного з підозрюваних. Він показав місце в лісі, де заховали тіло жертви.

- На даний час 23 година рівно. Всі учасники слідчої дії зібрались на місці виявлення трупу, на яке вказав, на яке попередньо вказав підозрюваний. Серед цих хащів було виявлено чотири колоди, котрі лежать одна біля одної, біля яких також розкидані тонші гілки. Під даними колодами виявлено труп. При звільненні тіла від покривала відмічаємо зразу, що голова трупа в більшості має так само багатошарові витки матеріалу, схожого на скотч.

Другого злочинця схопили в Білорусі, невдовзі його мають доправити в Україну. Підозрювані, зі слів міліціянтів, каються у скоєному, мовляв, припустилися найбільшої помилки в своєму житті. Втім, часу на спокуту в молодиків буде вдосталь. Їм загрожує 15-річне чи й довічне ув'язнення.

Світлана Прокопчук, Денис Коломис
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.