Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

Результат посиденьок братів - вбивство та самогубство

1 вересня 2014, 23:12

На Рівненщині брат зарізав брата, а потім укоротив віку й собі. 38-річний Микола повісився в хаті на горищі, а тіло його 32-річної жертви селяни спільно з міліціянтами та лісниками знайшли аж за дві доби на галявині. Правоохоронці вивчають обставини трагедії. Свідків, кажуть, небагато - але вони є.

38-річний Микола приїхав у село Плоску Острозького району до двоюрідного брата Сергія гоїти душевні рани - посварився зі співмешканкою. Гостини видалися недобрими. Вже наступного дня господар обійстя щез. Першими вдарили на сполох рідні сестри зниклого. Одна з них запитала безпосередньо в Миколи.

Володимир Голубош, заступник керівника УМВС у Рівненській області:  

- На запитання: де подівся брат, він нічого не відповів, сказав, що не знає. Після чого вона пішла, а він і покінчив життя самогубством.

Микола повісився на горищі на мотузці, що знайшов у братовому господарстві. Самогубцю знайшли міліціянти. Невдовзі в оперативників була і версія, куди зник його двоюрідний брат.

Володимир Голубош, заступник керівника УМВС у Рівненській області:

- Після приїзду слідчо-оперативної групи були виявлені сліди бурого кольору в будинку, було виявлено підводу гужову. На цій підводі було також виявлено сліди бурого кольору, також на постілі було і була висунута версія, що померлий міг спричинити своєму двоюрідному братові смерть.

Тіло Сергія знайшли за дві доби. Воно лежало просто на галявині в лісі біля села Хорів Острозького району. Якраз у тому місці, де неподалік братів бачили свідки. 

- Випивав, але спокійний був, добрий, працював, два тижні працював, а два тижні вдома. В суботу цей Микола приїхав, я двох бачила їх.

Усю картину злочину міліціянти відтворили невдовзі. Дізналися - напередодні Микола разом з двоюрідним братом пиячив. Згодом чоловіки посварилися через коня. Один нібито взяв без дозволу в іншого тварину з возом. Учинилася бійка й гість завдав господареві дев'ять поранень ножем, двічі поцілив у серце. Чоловік помер на місці. Злочинець розумів, що за скоєне доведеться відповідати перед законом, тому вирішив позбутися тіла. Повантажив його на підводу, вивіз у лісовий масив. 

Володимир Голубош, заступник керівника УМВС у Рівненській області:

- Відкрито два кримінальних провадження. Одне кримінальне провадження по факту доведення до самогубства по статті 120 ККУ. Це не значить, що хтось буде нести кримінальну відповідальність. Просто необхідно в межах кримінального провадження провести слідчі дії. Інше кримінальне провадження - це за статтею 115 - "Навмисне вбивство". 

Після проведення всіх експертиз кримінальні провадження в міліції закриють, бо вбивця покарав себе сам.

Світлана Прокопчук, Ольга Олійник, Денис Коломис
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.