Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

Сімейна сварка на Хмельниччині закінчилась смертельною різаниною

17 вересня 2014, 15:05

Спроба вигнати зятя завершилася кривавою різаниною на Хмельниччині. Колишній тюряжник не стерпів докорів у неробстві, тож вирішив розправився з цивільною дружиною та її батьками.

Любов Базиліна, сусідка постраждалих:

- Дуже крики, ця молода із старою дуже кричать: люди, люди, подивіться, що в нас на обійсті робиться, Юра, Юра помирає, кровою стікає!

Від нічного жахіття в Дунаївцях досі не можуть прийти до тями. Місцеві кажуть: сім'я була забезпечена й порядна: батько - пенсіонер, дружина й донька - вчительки місцевої школи. Щоправда, зять - із кримінальним минулим - ніде не працював і весь час пиячив. Певного дня господареві урвався терпець, і він наказав гультяєві йти геть. Тоді зять схопив ножа й накинувся на тестя. На крики вибігли жінки. Нападник порізав і їх.

Любов Базиліна, сусідка постраждалих: 

- Як я прийшла, Юра лежав на землі, калабаня крові, Галина ця, старша, мама… Жінка його. Стояла підперта навстоячки, но дуже кров… Я думала, шо то блузка вдалєкє. А то кров блистіла на ній вся. А ця молодша- її дочка, сиділа наприсідички під рогом хати сперта. Я кажу: Валю! Встатвай! - Я Не можу, бо як я встану - я помру.

Після нападу злочинець утік. Швидку й міліцію викликали сусіди постраждалих. Нині обидвоє жінок у тяжкому стані у лікарні, а ось господар від різаних ран помер.

Тетяна Некифорук, медсестра Дунаївецької районної лікарні:

- Поступили троє травмованих з множинними ранами всього тіла. Чоловік 67 року, жінка 68 року і дочка 92 року. Чоловіка положили зразу в реанімаційне відділення, жінку -  в операційну. І чоловік від ціх тілесних ушкоджень множинних через 2 дня помер. Жінка і дочка у тяжкому стані дуже.

Упіймати різуна допомогли місцеві мешканці. Вони підказали правоохоронцям, що він переховується неподалік села в лісі. Наступного дня після кривавого злочину вбивцю затримали.

Руслан Мельник, слідчий УМВС України у Хмельницькій області:

- Наразі триває досудове розслідування, підозрюваному обрано міру запобіжного засобу - тримання під вартою.

За навмисне вбивство злочинцеві загрожуватиме 15 років за ґратами або ж довічне ув'язнення.

Юлія Корчевська, Юлія Дегтярьова
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.