Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

У Києві жінка кинула живе немовля в сміттєпровід

21 жовтня 2014, 20:34

Нематеринський інстинкт. Моторошне вбивство немовляти скоєно в Києві. Породілля викинула щойно народженого живого хлопчика у сміттєпровід. У пакеті з шостого поверху спустила по металевій трубі -  крихітка загинула. Її знайшли двірники, коли розбирали непотріб. Міліція швидко вийшла на слід 21-річної матері.

За схожим сценарієм розправилася зі своїм синочком мешканка цієї столичної багатоповерхівки. 21-річна жінка народила вночі і просто викинула власне дитя у сміттєпровід з 6-го поверху.

- Мусоропровід? Да то есть уже на верную смерть, понимаєте. Мало того, що в мусорку викинула, так ше й целофан на голову вділа, кажуть. Бога не боїться, Господи...

Знайшли вже мертве немовля двірники. Все це бачила на свої очі пані Валентина.

Валентина, свідок:

- Чоловік, він там насипав, а вони виносили до мусорки, а потім він там шось нахилився, а вони почали кричати. Чоловік мій злякався, думав, що може щур, а потім каже - дитинка, хлопчик маленький.

Комунальники, які розчищали сміттєзбірника й намагалися вивезти непотріб, про страшну знахідку воліють не говорити.

- Не, не, я ж даже нічого не знаю, отстаньте, яке немовля...

На ґвалт зібралися місцеві й викликали швидку та міліцію, але зарадити немовляті медики вже не могли. Шоковані моторошним вчинком породіллі мешканці слів не добирають.

Любов Іванівна, мешканка будинку:

- Для мене це так тяжко, що я просто не могла туди підійти, мені було якось не по собі...

Валентина, мешканка будинку:

- Кажу: як ти, так вже в тебе так вийшло, та заверни там в якесь полотенце, та поклади тут, вибіжи, поклади, та й тікай, люди викличуть скору, виходять ту дитину. Може, хто візьме, багато хто не може мати дітей, мучається.

Мешкала молодиця на 6-му поверсі. Майже два роки винаймала тут квартиру разом із сестрою. На дзвінок журналістів Свідка дверей оселі так ніхто й не відчинив. Сусідка також не багатослівна, але чогось дивного в діях двох дівчат не помічала.

- Хорошие девочки, на роботу ходят каждый день. Я ничего не видела, беременную не видела. Я не знаю, как произошло. Не алкоголички, не дрались, не шумели, все прекрасно. Что случилось, объяснить трудно.

Породілля - з Житомирської області. Чотири роки тому народила первістка, який мешкає з дідусем і бабусею. Свої дії міліції жінка пояснила страхом перед реакцією батьків: вони пригрозили, що відмовляться від дочки, раптом вона знову принесе байстрюка.

Мар'яна Шаповаленко, помічниця керівника Оболонського РУ міліції м. Києва:

- Наразі слідчим відділом відкрито, кримінальне провадження за частиною 1 статті 117 кримкодексу - "умисне вбивство матір'ю новонародженої дитини" - санкція передбачає до 5-ти років.

Відомо, що жінка народжувала у ванній кімнаті. Чи допомагала сестра - в міліції не кажуть. Не повідомляють правоохоронці, і де нині дітовбивця.

Ігор Шумик, Олександр Кругликов
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.