Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

Киянин зарізав чоловіка за небажання спілкуватися

26 листопада 2014, 21:39

Трагедією закінчилася зустріч колишніх однокласників у Києві. Неприємності у друзів почалися, коли до них підійшов незнайомець і почав коментувати те, що обговорювала компанія. Товариство не змовчало й образило чоловіка.

Троє однокласників домовилися зустрітися і за чаркою горілки згадати шкільні роки. У кафе вирішили не йти, влаштувалися на подвір'ї багатоповерхівки на столичному масиві Подолі. Та мирну бесіду друзів перервав сторонній чоловік.  

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м.Києва:

- В цей час до них підійшов якийсь незнайомець, у них зав'язалося якесь спілкування. Потім виникла сварка, брутальна лайка. Вони його, скажімо так, вигнали і продовжили далі спілкуватися.

Охочий до спілкування не обстоював своїх переконань з кулаками, просто пішов геть. Та за півгодини повернувся. І не з порожніми руками.

Олександр Храпач, кореспондент:

- Коли компанія знову побачила докучливого незнайомція - почала його ображати. Чоловік підійшов до одного з кривдників і щосили вдарив його ножем.

По тому кинувся тікати. Та друзі пораненого побігли за нападником. За кілька кварталів він заскочив у під'їзд і зачинився у власній квартирі. Переслідувачі викликали правоохоронців, і ті змогли затримати злочинця. А ось порізаний ножем не вижив. 30-річний киянин помер у машині швидкої допомоги на шляху до лікарні.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м.Києва:

- Власне на ньому були всі докази причетності, були сліди крові, і він сам фактично не заперечував своєї вини і причетності до того інциденту, що стався. Зараз він знаходиться під вартою і звісно відкрите кримінальне провадження за ст. 115 ККУ - умисне вбивство.

За вбивство 33-річному городянину загрожує 15-річне ув'язнення.

Олександр Храпач, Святослав Мелешкін
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
ЧТО С НАМИ ПРОИСХОДИТ ???!!! У НАС БОЛЬНОЕ ОБЩЕСТВО И НЕ НОРМАЛЬНІЕ ЛЮДИ !!! НАМ ПОРА КРИЧАТЬ О СПАСЕНИИ ; SOS !!!
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.