Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

Киянин відстояв свою точку зору ножем

6 березня 2015, 23:08

40-річний киянин убив товариша й поранив іншого приятеля просто під час застілля. Чоловікові не сподобалося, що друзі не поділяють його точки зору. Тому вирішив - тільки за допомогою ножа зможе отримати перемогу у словесній сутичці.

Двері до підвалу на замку й повно сміття. Прибирати на цьому подвір'ї у Подільському районі столиці вже нікому - двірника вбили його ж приятелі.

- Я не знаю, как они друг друга убили, они были такие пьяные!

Надія бачила комунальника за кілька годин до смерті. Розповідає - він, разом із двома чоловіками та жінкою, вже були розігріті горілкою.

Надія, мешканка будинку:

- Они еле ходили тут, мы шли с мужем и с ребенком с площадки, они пытались здесь между собой поговорить!

Товариство влаштувало застілля у підвалі будинку, де двірник зберігав свій робочий інвентар. За чаркою чоловіки стали сперечатися, й один з них схопився за ніж. За мить штрикнув говіркого приятеля у живіт.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:

- Він пояснив, що навіть не зрозумів, що зробив. Наніс проникаюче поранення постраждалому. Який просто встав і пішов до власної квартири, і вони продовжили пиячити.

Та вже за кілька хвилин сорокарічний киянин вдарив ножем просто у серце двірника. Чоловік помер миттєво. Вбивця втік. Правоохоронців викликала жінка, що була у товаристві пияк.

Сергей, мешканець будинку:

- Скорая стояла, в скорой лежал уже человек. Автоматчики стояли. Ребята говорят, человека убили. Одного подрезали, другого убили.

Надія, мешканка будинку:

- Вечером были вспышки, свет, муж открыл вот это окно и спросил: что случилось? А милиция сказали, что произошло такое!

Шукати підозрюваного довго не довелося. У скоєному він зізнався, проте запевнив: не контролював себе й гадки не мав, що все так закінчиться. 

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:

- Він одружений, має двох неповнолітніх дітей, коли працівники міліції прийшли до його дому, близькі навіть не знали, що таке сталося.

60-річного містянина, що першим отримав поранення у живіт, медики забрали до лікарні з внутрішньою кровотечею. Його життю вже нічого не загрожує. В міліції розпочали одразу два кримінальних провадження - за вбивство і за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Батьку двох дітей, що вирішив словесну сутичку за допомогою ножа, загрожує до 15 років позбавлення волі.

Павло Прядко, Андрій Грищенко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.