Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пограбування

Вибрати дату
RSS

На Сумщині оперативно затримали грабіжника аптек

11 квітня 2014, 22:12

Три розбійні напади за годину. Спритний грабіжник атакував аптеки в Охтирці на Сумщині. Втім, вже за 5 хвилин після того, як орієнтування з прикметами злочинця надійшло міліційним службам, його впізнали на вулиці. Тікаючи, він застрибнув до автобуса, а вийшов звідти вже в кайданках.

Аптека, яку грабіжник обрав для нападу першою - в підвалі районної лікарні. І покупці тут, зазвичай, пацієнти. Та останнім часом унадилися підозрілі молодики.  

Юлія, працівниця аптеки:

- Заглядав якийсь молодий чоловік, загляне, подивиться і пішов, раз, другий, а ще у Іри, тоже в нас на смене, допитувався якийсь молодий человек, чи у вас тут єсть охрана.

Тетяна працює в аптеці лише тиждень, і саме вона зустрілася з озброєним грабіжником.

Тетяна, працівниця аптеки:

- Він такий стоїть, голову нахилив, лица не видно, ничого не видно, и такий каже - іди сюда. Ну я так стою й думаю, шо воно так - "йди сюда". А тоді дивлюся - в нього пістолет і він начав на мене іти, підійшов і держе на мене пістолет.

Грабіжника помітила її напарниця, тож побігла гукати на допомогу. Злодій втік без здобичі. Утім вже за двадцять хвилин зайшов до іншої аптеки.

Людмила, працівниця аптеки:

- Він витянув пистолет, на мене направив, сказав- дєньги з каси, я молча отдала ему деньги.

Розбагатів на сотню гривень, тому не зупинився. Ще за двадцять хвилин завітав до крамниці дитячого одягу. На відео з камери спостереження видно, як парубок в медичній масці зацікавився товаром, присів біля прилавку й непомітно витяг пістолета. Продавчиня віддала йому гроші - три з половиною тисячі. Проте в цей час прикмети розбійника вже знали всі правоохоронці міста.  

Юрій Литвиненко, співробітник Охтирського ВДАІ:

- Близько 5 хвилин після орієнтування, отримання орієнтування, ми проїзжали по вулиці Шевченка. І помітили цього чоловіка, який був в капюшоні і видно, шо він шось приховував.

Коли нападник їх помітив, скочив до автобуса. ДАІвці - за ним. 

Едуард Лоскот, в.о. керівника Охтирського ВДАІ:

- Перш за все ми переживали за безпеку пасажирів. Тому спрацювали дуже швидко. Щоб даний громадянин не встиг достати ані пістолет, ані інших погрожуючих, ну зброї. Він ухилявся, намагався, можливо, втекти, але зразу був затриманий.

П'яним грабіжником виявився 29-річний місцевий мешканець, що вже побував за ґратами за бtшкет з ножем. Затриманому загрожує до 10 років тюрми.

Віталій Нігматулин, керівник Охтирського МВ міліції:

- Это корыстные мотивы, он объясняет сложное материальное положение, проблемы в семье, ему нужны были деньги. Ему будет предъявлено подозрение в совершении преступления, квалификация - разбойное нападение.

Юлія Зайцева, Олександр Федчун
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.