Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пограбування

Вибрати дату
RSS

На Рівненщині затримали банду дорожніх рекетирів

23 квітня 2014, 19:38

Трьох чоловіків, які на дорозі Київ-Ковель вимагали у водіїв гроші, затримали на Рівненщині. Зі слів останніх постраждалих, молодики БМВ підрізали їхнього Мерседеса. Після зупинки авта почали погрожувати й вимагати грошей. Свідки пограбування викликали правоохоронців. Вже згодом стало відомо, що трійця нападників, можливо, причетна до кількох схожих злочинів.

Мерседеса, який транспортував інше авто, невідомі переслідували кілометрів 20. БМВ спочатку їхало попереду, потім узялося маневрувати та створювати аварійні ситуації. Зрештою один з молодиків кинув під колеса порожні пляшки. Водій змушений був зупинитися.

Олександр, постраждалий:

- Пїд'їхало це БМВ і вони начали: Чого ви не зупиняєтесь? Що ви робите? Потім один дістав монтіровку, начав бігати з монтіровкою і кричати, що: Эта трасса наша, вы должны платить, що времена уже пришли другие.

Конфлікт помітили інші водії. Хтось викликав правоохоронців. Тож нападники намагалися втекти. 

Віктор Котик, співробітник ВДАІ в Рівненській області:

- Доїхавши до села Дерть, нами було помічено даний автомобіль, який, побачивши нас, різко збільшив швидкість і намагався від нас втекти. Доїхавши до кордону з Житомирською областю, різко загальмував, розвернувся і повернув вліво в напрямку грунтової дороги, в напрямку села Остки Рокитнівсьокго району.

Там утікачів і зупинила патрульна машина. Усі троє молодиків були п'яні. 39-річного водія через агресивну поведінку довелося закувати в кайданки. Вже в райвідділі він стверджував, що не кермував, а конфлікт з власником Мерседеса виник тому, що той вдарив його автівку.

Вадим, затриманий:

- Бо я, получається, зправа їхав, а він мене чокнув. Опа.

- Далі що було?

- Ми стали, поговорили, поїхали, все. Ніхто не рубля, ні краєм, ні вухом… Я говорю, може, допомога, а вони говорять: хватить і так від вас.

Усі троє затриманих у своїх свідченнях плутаються. Спочатку вони не могли згадати, хто все-таки кермував. Потім твердили, що зупиняли Мерседеса, бо в них закінчився бензин.

Станіслав, затриманий:

- Мы догнали бус синий, помахали рукой, а они нас ударили в бок.

Згодом затримані взялися запевняти, що це вони постраждали від сваволі водіїв на дорозі.

Олександр, затриманий:

- Я вижу, что они наступают и нормально, с монтировками. 

Нині міліція вивчає обставини інциденту. Вже відомо, що затримані - кияни. До столиці вони поверталися з Волині. На карбі гастролерів не лише вимагання грошей, а й погрози місцевому мешканцю та пошкодження його авта. Ще один постраждалий впізнав своїх кривдників у райвідділі, куди прийшов писати заяву. Молодики залякали водія й відібрали в нього чотириста гривень.

Світлана Прокопчук, Руслан Панасюк, Денис Коломис
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.