Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пограбування

Вибрати дату
RSS

У столиці пограбували майбутнього священика

27 листопада 2014, 13:21

Хотів врятувати самогубцю, та спіймався на гачка злочинців. У столиці рецидивісти скоїли розбійний напад на майбутнього священика. Вони підійшли до хлопця в кав'ярні й запропонували врятувати друга, який начебто хоче скоїти суїцид. Проте у парку накинулися на молодого церковнослужителя й забрали гроші.

Травмами і втратою гаманця закінчилося смакування кави для молодого хлопця - майбутнього священика. У кафе біля станції метро Либідської до юнака підсіли незнайомці. Розговорились. Коли чоловіки дізналися про його служіння в церкві, запропонували зробити добру справу - врятувати самогубця. Мовляв, їхній приятель хоче скоїти суїцид, треба його відмовити. Майбутній священик зголосився допомогти. Дорогою до вигаданого бідолахи на хлопця накинулись. 

- У меня была наличка, 1300 гривен, надо было заплатить, вложить эти деньги, и мы идем по парку, и я ощущаю на себе удар, удар сзади, я оборачиваюсь, хотел ответить, я развераюсь - уже удар второй, в голову.

Отямившись, хлопець одразу викликав міліцію. Правоохоронці діяли оперативно. Під час огляду території вони натрапили на двох чоловіків, схожих на описаних постраждалим.

Наталія Титова, помічник керівника Голосіївського РУ м. Києва: 

- Інформацію було передано по рації, працівники, які несли службу неподалік, спрацювали швидко і професійно та оперативно, по прикметам було затримано двох чоловіків, потерпілий їх одразу впізнав. Зловмисниками виявились 48-річний уродженець Волинської обасті та 40-річний житель Хмельниччини, раніше судимі за майнові злочини.

Затримані, котрих раніше вже засуджували, спочатку заперечували свою причетність до нападу. Стверджували, що поверталися з будівництва й нікого не чіпали. 

Затриманий:

- Шли со стройки, остановіл патруль, и все, сказали - есть ориентировка, документы пердъявите, документы предъявили, и все, сели в машину, ждали, привезли этого избитого, в крови всего.

Нині затримані в СІЗО. За розбій їх можуть повернути в тюрму на 10 років.

Ігор Шумик
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.