Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пограбування

Вибрати дату
RSS

У Києві затримали межрегіональну групу крадіїв

27 листопада 2014, 23:25

Затримали на гарячому. Столичні УБОЗівці схопили організовану групу крадіїв. Злочинці оббирали помешкання не лише в Києві та області, а й виїжджали на кримінальний промисел до інших міст. Загалом, на їхньому рахунку 15 крадіжок.

На цих кадрах столичні правоохоронці обшукують професійних квартирних крадіїв. Злочинців затримали на гарячому - коли обібрали помешкання в багатоповерхівці у Броварах.

Олександр Терещук, керівник ГУ МВС України в м. Києві:

- Біля 6 чоловік, які безпосередньо протягом тривалого часу, це десь 4-5 місяців, здійснювали квартирні крадіжки на території міста Києва, на території Київської області.

Злочинці діяли професійно, до крадіжок готувалися ретельно. Правоохоронці вилучили багато дублікатів ключів і відмичок. Квартирники забирали з помешкань гроші, коштовності, мобільні телефони й навіть елітний алкоголь. Під час обшуку оселі, де мешкали спритники, оперативники виявили частину речей, яких крадії ще не встигли збути. Промишляли кримінальники не лише у столиці та області.

Олександр Терещук, керівник ГУ МВС України в м. Києві:

- Це група організована, вона міжрегіональна. Вона виїжджала в різні міста України, де скоювала злочини. З нею працюємо, і зараз будуть притягнуті особи до кримінальної відповідальності судом. 

Правоохоронці зазначають - у них є беззаперечні докази мінімум 15 крадіжок, які скоїла ця злочинна група. 

Олександр Терещук, керівник ГУ МВС України в м. Києві:

- Ми порушили 175 частину 5 - це тяжкий злочин, там тільки санкція статті передбачає від 7 до 12 років.

Олександр Храпач, Денис Голиков
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Серіал "Смерть у раю"
Серіал "Смерть у раю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.