Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пограбування

Вибрати дату
RSS

На Харківщині намагалися викрасти отару овець

19 грудня 2014, 22:00

Бандитів, які пограбували вівчарню, затримали на Харківщині. Побивши та зв'язавши охоронців, злодії намагалися вивезти цілу отару - 200 тварин. Вигадала та майже реалізувала злочин 44-річна жінка. Спільниками запросила трьох друзів - усі з кримінальним минулим.

Нападників було четверо: жінка, яка вигадала оборудку, та троє її спільників. Для перевезення овець вони орендували вантажівку. Але вівчарня стоїть на горі, машина туди не під'їде, тому винайняли ще й дві Газелі - щоб підвезти худобу. Самі грабіжники прибули в таксі. Тож, учасниками злочину стали ще й п'ятеро водіїв.

Олександр Михалик, заступник Куп'янського міжрайонного прокурора:

- Для вчинення злочину організатором були вийняті люди, просто водії вантажівок, які не знали, куди вони їдуть та з якою метою. Їм було повідомлено, що вони їдуть перевозити спадщину. І вони не розуміли і не приймали ніяких активних дій у вчиненні даного кримінального правопорушення.

Аби вкрасти дві сотні тварин, грабіжники зв'язали охоронців приватнjї вівчарні. Чоловіка з жінкою ще й побили, бо вони чинили опір злочинцям.

Олександр Долженко, керівник Куп'янського РВ міліції:

- Сторожів, які охороняли вівчарню - двоє. Вони отримали легкі тілесні ушкодження, що викликали короткочасний розлад здоров'я. Була загроза їм ножем, є і порізи в них.

Втім, легковажні нападники не пересвідчилися, чи надійно знерухомили сторожів. Ще й мобільні телефони в них забули забрати.

Олександр Михалик, заступник Куп'янського міжрайонного прокурора:

- Вдалось звільнитись, да. І дуже добре, що наші злочинці не дуже були свідомі і залишили на столі у потерпілих їхні мобільні телефони. За допомогою яких вони і викликали співробітників міліції.

За кілька хвилин правоохоронці вже були на місці злочину.

Олександр Долженко, керівник Куп'янського РВ міліції:

- Автомобіль Газель зробила тільки першу ходку від місця перебування вівець до місця, де залишили машину грузову, куди можна було помістити всі 200 вівець. На першій цій ходці вони й були затримані. Вони вже частину вівець, 21 вівцю вивезли.

Усі четверо затриманих мають кримінальне минуле. Зізналися, що мали намір відвезти овець до Запорізької області - там їх вже чекав покупець. Планували вторгувати 150 тисяч гривень. Натомість дістануть щонайменше по вісім років ув'язнення.

Ганна Силаєва, В'ячеслав Душка
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
...походу, кадыровцы стосковались по женскому обществу - вот и заказали...;)
Top Gun 19.12.2014, 22:30 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.