Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пограбування

Вибрати дату
RSS

У Києві затримали банду грабіжників

22 грудня 2014, 23:33

Серійні злочинці за ґратами. Столичним правоохоронцям вдалося затримати трьох грабіжників, котрі за кілька місяців обібрали майже десяток квартир. Власників осель катували.

Вони знову на лаві підсудних та з кайданками на руках. Двоє одеситів і тернополянин, що вже раніше мали проблеми із законом, знову свідчать. Тепер злочинці грабували столичні оселі. Аби потрапити до квартири, 37-річний ватажок угруповання щоразу вигадував іншу історію: називався працівником комунальних служб, ремонтником, сусідом. Оглядав помешкання й далі діяв за чіткою схемою.  

Затриманий:

- Я вийшов з квартири, потім знову подзвонив в двері й сказав, що забув свій телефон, він відкрив двері й запустив.

Під час другого візиту до ватажка приєднувалися його поплічники. За кілька хвилин охочі до легкої наживи забирали з оселі всі прикраси, інші дорогі речі та гроші.

Наталія Калиновська, помічник керівника Шевченківського РУ міліції  м. Києва:

- Зв'язували потерпілих, били, аби ті розповіли, де знаходиться гроші та цінні речі, в останньому випадку потерпілому порізали ножем обличчя.

Поки злочинці зізналися у 6-ох нападах на квартири киян. Кажуть: лише раз довелося вибивати гроші з господарів ножем.

Затриманий:

- Взяв ніж й порізав потерпілому лице.

- А для чого?

- Щоб він сказав, де знаходяться гроші!

Затриманий:

- Ну там стенка стояла, потерпевший указал, что там золото есть. А сколько - не знаю, на месте не считали!

Затримали розбійників на квартирі, яку вони винаймали. Там працівники міліції виявили й награбоване. За свої дії злочинне тріо можуть посадити за ґрати на 12 років. Та правоохоронці шукають й інших імовірних жертв нападників. Якщо ви впізнали в цих чоловіках своїх кривдників - негайно звертайтеся до міліції.

Павло Прядко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
МОЮ КВАРТИРУ ТОЖЕ ОБОКРАЛИ, ГДЕ ДЕРЖАТ ЭТИХ ПРЕСТУПНИКОВ? И КАК У НИХ УЗНАТЬ ГРАБИЛИ ОНИ У МЕНЯ ИЛИ...........ТОЖЕ ЗАБРАЛИ ВСЕ ДЕНЬГИ И УКРАШЕНИЯ ИТЕХНИКУ
СВЕТА 14.08.2015, 13:13 ответить
Украинцы-брехливый и подлый народ. Зачем меня хоронить-если я живой? Откуда столько подлости в этой Тимошенко и ее команды-которая по трупам идет в Президенты не стесняясь ничего?
Откуда в украинцев такая злоба, садизм, ненависть? От дармоедства или от тунеядства?
Вот и верь таким людям. Украинцы убивают друг друга на войне, в квартирах, мошенничают, воруют. И кто в этом виновен? Путин, что украинцыне контролируют вое поведение и ведут себя как звери.
Иван 23.12.2014, 00:05 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.