Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пограбування

Вибрати дату
RSS

У столиці затримали грабіжників кредитних спілок

6 березня 2015, 21:54

Двох розбійників затримали в Києві. Молодики обібрали сім кредитних спілок. Розшукували їх дев'ять місяців, а впіймали на гарячому.

Це відео з камери спостереження. Чоловік у чорній куртці, каптурі, рукавичках та окулярах заходить до пункту з надання кредитів. В маленькій кімнатці - дві жінки. Незнайомець одразу дістає пістолет. Щось говорить працівницям. Одна негайно йде зачиняє двері, інша - дістає гроші. Чоловік забирає готівку, після цього тікає. Разом з поплічником, який чекає його на дворі.

Спритників врешті затримали. Злодіями виявилися непрацюючі друзі. Під час допитів з'ясували - так чоловіки наживалися майже рік. Вже відомо про сім подібних епізодів. Цікаво, що одну й ту саму фінустанову вони грабували аж чотири рази. 

Костянтин Грицишен, керівник відділу Святошинського РУ міліції м. Києва:

- Затримано двох громадян, мешканців Київської області, 27 та 28 років, які протягом дев'яти місяців вчиняли розбійні напади на установи, що надають кредити, у вказаних громадян був предмет, схожий на пістолет, яким вони погрожували.

За жагу до чужих грошей обидва молодики можуть сісти за грати на вісім років. Тим часом правоохоронці кажуть: напади на фінустанови трапляються все частіше. А розшукати злочинців - нелегко.

Юлія Мусташ, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Зараз один з видів дуже поширених злочину - це пограбування банківських установ. Потрібно, можливо, бути більш обачними працівникам установ і посилити свою власну охорону.

Психологи кажуть: нині в Україні красти не бояться. Фінансова скрута штовхає українців на злочини. А також - відсутність поваги до правоохоронних органів.

Юрій Ірхін, кримінальний психолог:

- Любое общество содержит процент, это приблизительно десять процентов - это люди потенциально закононепослушные, это те, кто профессионально занимаются преступностью и в любой момент готовы нарушить закон. Вот сейчас у нас не десять процентов, а тридцать процентов людей, готовых совершать преступления, грубые, циничные и насильственные.

Марина Борисполець, Андрій Мартищенко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.