Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Секс і почуття

Вибрати дату
RSS

В одному з районів столиці завівся маніяк-педофіл

8 вересня 2010, 12:51

У Києві, на Троєщині, з'явився маніяк. Принаймні, так вважають місцеві мешканці. Напередодні початку навчального року невідомий зґвалтував одинадцятирічну дівчинку. Все списували на поодинокий злочин, а вже за тиждень - черговий випадок. Тож батьки всерйоз занепокоїлися за своїх чад.

На Троєщині розгулює ґвалтівник-педофіл. Саме з таким повідомленням зателефонували до редакції "Свідка". Перший випадок, нібито, стався на вулиці Радунській. Серед білого дня постраждала одинадцятирічна дівчинка.

Ніна, продавчиня:

- В той день іменно вона три рази приходила до мене скуплятися, потим вона прийшла поміняти консерву в маслі, і, мені кажеться, тоді все й сталося.

З одного боку садочок, з іншого - школа. Будинок на пагорбі. Тамтешні мешканці припускають, зловмисник довго обирав жертву. Побачив, як дитина поверталася додому і чекав її біля під’їзду. Коли мала відчинила двері, увійшов слідом за нею.

Мирослава Євгенівна, мешканка м. Києва:

- Он в лифт с ней сел это с того что я слышала, а потом остановил лифт и, угрожая ножом, вывел на чёрную лестницу.

Криків ніхто не чув. Ґвалтівник познущався з школярки і втік. Пізніше її у тяжкому стані забрала "швидка". Сусіди співчували. Та вже за тиждень не на жарт занепокоїлися. На сусідній вулиці Бальзака за схожих обставин ледь не зґвалтували іншу школярку.

Наталя Андріївна, консьєржка:

- Девчушечка шла со школы с удлинённой группы, и напал на неё насильник там, только попытка была. Он за ней ворвался в лифт, она вырвалась и побежала по лестничной клетке. Он её там настиг, придушил, но кто-то ему помешал.

За описами, першого разу напав кавказець, другого - слов'янин. Люди кажуть, правоохоронці навіть перевіряли чоловіка з будинку, але відпустили. Крім цього на Троєщині подейкують, що був і третій випадок. Жертва померла. Мешканці переконані, що це справа рук однієї людини. І побоюються за дітей та за себе.

Тетяна, мешканка м. Києва:

- Ищут, но вряд ли найдут. Вечером гулять не ходим, потому что страшно. Днём покамись гуляем.

Мирослава Євгенівна, мешканка м. Києва:

- Ужасные мысли. Радует, что у меня внук, хотя это ужасные мысли.

В міліції новину про маніяка коментують неохоче і говорять тільки про один випадок. Про інші навіть не чули. Але громадянам все одно радять бути пильними.

Володимир Дмитренко, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- На сьогодні по місту Києву за останній тиждень зафіксовано одне зґвалтування неповнолітньої у Деснянському районі. Міліція вживає всіх заходів по розшуку і затриманню злочинця та складений фоторобот, проводяться першочергові дії. Якщо казати про безпеку дітей, безумовно, батькам треба контролювати дітей не відпускати їх і забирати зі школи, та приділяти всіляку увагу від зазіхань.

Олександр Дем'янчук, Кирило Коротких, Олександр Кругликов.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.