Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Суспільство

Вибрати дату
RSS

На Запоріжжі чоловік намагався покінчити з собою, кинувшись під "КамАЗ"

21 липня 2011, 15:26

Вирішив укоротити собі віку - й кинувся під "КамАЗа". Втім, лише розбив фару та зробив ум'ятину на кабіні машини. Про суїцидника-невдаху в Пологах Запорізької області - в наступному сюжеті.

Тут, на одній з пологівських вулиць, напередодні ледь не сталася трагедія. Сьогодні про надзвичайну подію нагадують лише відбитки шин вантажівки. Водій "КамАЗа" розповідає: коли під колеса кинувся чоловік, пережив справжній шок.

Володимир Іванович, водій "КамАЗа":

- Вижу, стоит молодой мужчина на дороге. И я как подумал.

- На правой обочине стоит?

- На правой обочине. И я только до него равняться - он в бега, под машину, я по гальмам, и влево руль дал. Он ударился, но живой. "Не вызывайте милицию. Я кинулся сам, а то меня заберут", - он сказал.

Правоохоронців і медиків таки викликали. Лікарі констатували: самогубця відбувся подряпинами. У "КамАЗА" - ум'ятина й розбита фара.

Сергій, мешканець м. Пологів:

- Я стояв. Я просто кинувся на машину. Я [втомився] жить.

- Вы решили покончить жизнь самоубийством?

- Надоїло мені.

Експертиза засвідчила: чоловік був п'яним. Хоча й твердив, що не пив. Тепер йому загрожує адміністативна відповідальність.

Андрій Топчій, керівник сектору УДАІ в Запорізькій області:

- Вины водителя в данном дорожно-транспортном происшествии нет. Поэтому сейчас решается вопрос о привлечении пешехода к административной ответственности.

Сергій Орлов, Микола Латкин.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Придурок дебильный! Мне же только-только фару поменяли, а ты своей дурной башкой на таран полез. Надо же под колесо кидаться!!!
КАМАЗ 21.07.2011, 15:57 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.