Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Суспільство

Вибрати дату
RSS

У Криму подружня пара покінчила життя самогубством в одному з номерів готелю

15 листопада 2011, 14:02

Два трупи - в готелі. Такий сюрприз отримала адміністрація закладу, розташованого на заході Криму. Чоловік і жінка, які винайняли номер, укоротили собі віку. Їх знайшли у ванній із порізаними венами.

Кімнату в готелі пара винайняла на кілька днів. Поводилися тихо, надвір майже не виходили, їжу замовляли в номер і платили готівкою. Останньої доби з їхнього прихистку взагалі не чули жодного звуку.

Ірина Бессараб, помічник керівника Сакського МУ міліції:

- Чтобы проверить, всё ли в порядке у жильцов, администрация гостиницы решила открыть дверь запасным ключом. В результате были обнаружены трупы в ванной комнате.

Чоловік і жінка померли від втрати крові: в обох перерізані вени. Правоохоронці з’ясували: до курортної Новофедорівки вони втекли від сварок з родичами.

Ірина Бессараб, помічник керівника Сакського МУ міліції:

- Женщина в июле месяце родила дочь и получила социальные выплаты в связи с рождением ребенка. Но женщина эти выплаты потратила не на нужды новорожденного ребенка, а на свои личные нужды, продолжая употреблять спиртные напитки.

Про немовля горе-мати не дбала. Доля дівчинки не хвилювала і її співмешканця: чоловік навіть не був батьком дитини. Як виявилося, пияки вже потрапляли в поле зору правоохоронців. На початку жовтня сакську міліцію повідомили: в готелі міста вже кілька днів не просихає парочка. Разом з ними в номері немовля.

Світлана Писарець, керівник відділу Сакського МУ міліції:

- Когда мы выехали на место происшествия, то обнаружили выпившую мамочку с ребенком, которому около 3 месяцев. Она кормила ребенка грудью, была в нетрезвом состоянии. Ребенка сразу же мы забрали и отправили в отделение городской больницы.

Лариса Шепелева, сестра-господарка Сакської міської лікарні:

- Три дня она у нас кричала криком. У нее алкогольная интоксикация была полнейшая. Мама ее кормила грудью с водкой, мама пила водку, а сама кормила грудью ребенка.

Лікарі повернули дитину до нормального життя: її відмили, нагодували, підлікували і позбавили алкогольної залежності.

Олександр Старжинський, завідувач відділення Сакської міської лікарні:

- В данный момент опасения состояния здоровья ребенка нет. А если бы он находился у них, ребенок мог бы погибнуть - или алкогольная интоксикация, или асфиксия, голод, любая причина могла бы привести к необратимым последствиям.

Тепер долею нещасної дівчинки опікуватимуться соціальні служби: якщо для маляти не знайдуть названих батьків, його відправлять до дитячого будинку.

Світлана Скляренко, Олексій Стороженко.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
za4em dete myzitj ?otdala bi crazu v coz. opeky. Dai Bog krepgoko 3dorovjya devo4ke !
Ana 15.11.2011, 20:01 ответить
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.