Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Суспільство

Вибрати дату
RSS

У Черкасах запрацював сайт комунальних проблем

4 грудня 2013, 21:59

Он-лайн контроль комунальних проблем міста є в Черкасах. Карту з позначками аварійних дерев, стихійних сміттєзвалищ, відкритих люків та ям відтепер можна знайти в Інтернеті. Активісти форуму запрошують долучитися до наповнення сайту всіх охочих.

- Ось такі у нас тут люки.

Тетяна не перший місяць бореться за те, щоб у її мікрорайоні позакривали люки. Дівчина потерпає, щоб не сталося трагедії, втім реакції від чиновників, каже, жодної.

Тетяна Жейда, мешканка м. Черкас:

- У нас дуже безліч цих відкритих люків, ми скаржились в різні інстанції, але відповіді поки що ми не бачимо, був один люк, його закрили, але безліч залишились.

Тож із подругами виписали всі адреси, де є незакриті люки. Інформацію розмістили на міському форумі. Нещодавно дописувачі цього ресурсу запустили проект "Карта проблемних місць Черкас".

Вадим Мишаков, мешканець м. Черкас:

- За допомогою цієї карти мешканці бачать небезпечні місця, де треба особливо звертати увагу на те, де бути обережним, а по-друге, це для комунальників, вони краще бачать загальну картину і бачать адреси.

Аварійні дерева, стихійні сміттєзвалища, зламані світлофори та навіть ями на дорогах. Одним кліком комп'ютерної мишки відтепер можна попередити людей про небезпеку.

- Ось відсутня решітка зливової каналізації.

Чиновники кажуть - проблем у місті немало, а така народна ініціатива допоможе оперативніше на них реагувати.

Олександр Давиденко, керівник управління Черкаського міськвиконкому:

- Це дійсно велика підказка і допомога в нашій роботі, хотів би зустрітись із тими людьми і поспілкуватись, колосальна робота реально робиться управлінням інспектування, ми її готові надавати і ділитися.

За тиждень роботи он-лайн дозору форумці ще не встигли пересвідчитися в його ефективності. Втім, сподіваються, що їхня спільна робота допоможе зробити місто ліпшим.

Ірина Васюра, Тамаз Горозія
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Як знайти той сайт? Ні Яндекс, ні Гугль, ні черкаський міський форум не можуть знайти проект “Карта проблемних місць Черкас”...
Гоша 05.12.2013, 10:24 ответить
Сайт знаходиться за адресою: http://oko.96.lt/

Щоб додати свою інформацію, натисніть на кнопку "Відправити звіт" та заповніть форму.

За бажання можете додати фото, відео чи лінк. Після перевірки адміністратором Ваша інформація з'явиться на карті.

Обговорити тему можете на черкаському міському форумі: http://forum.ck.ua/viewtopic.php?f=2&t=325748

Будемо вдячні Вам за участь у проекті!
cherkasy2010 05.12.2013, 19:59 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.