Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Суспільство

Вибрати дату
RSS

У Дніпропетровську ветеран ВВВ захищає Україну

18 квітня 2014, 23:13

На Дніпропетровщині боронити землю від путінської навали та сепаратистських рухів готові не лише молоді люди, а й поважні пенсіонери. Найстаршому з добровольців - 92 роки!

Учасник оборони Ленінграда, полковник запасу Микола Кирилович Осташевський віднедавна знову рятує рідну землю. Дідусь став до лав штабу Національного захисту Дніпропетровщини. Старенький каже - до цього його змусила анексія Криму Росією та буремні події у східних областях материкової України.

- У нас ракетный завод. Очередь первая после Донбасса наша будет.

Щоб цього не сталося, Микола Кирилович, як і в далекому 41-му, записався в добровольці. Розуміє: нині зброї йому ніхто не дасть, попри те вважає справою честі бути на передовій.

- Так я буду хоть патроны подносить, хоть что-то делать там, понимаете.

Ветеран обурений: Росію завжди вважав братньою країною, але не тепер. Він написав листа Путінові, й закликає того схаменутися та повернути загарбані землі. Поки цього не зроблено, патріот має намір власним прикладом підіймати дух українців.

Микола Осташевський, ветеран Великої Вітчизняної війни:

- Увидя о том, что идут пенсионеры защищать свой родной город, вот, а у них внуки есть, сыновья есть. Они пойдут также. Это и сплотит и старшое, и младшее поколение.

Євген Осташевський, син ветерана:

- Я горжусь своим отцом. Его поступок - пример для молодёжи, как нужно любить свою Родину. Молодец отец! Молодец!

92-річний полковник запасу впевнений: щоб українська армія була боєздатна - потрібні гроші та досвід. Заради незалежності України готовий ділитися усім.

Микола Осташевський, ветеран Великої Вітчизняної війни:

- Обычно премии дают ко дню Победы. Пусть заберут это на танки, делать, понимаете, самолёты, мы обойдёмся.

Артур Терещенко, Олександр Самсонов
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Уважаемая варвара, гиена - это хищное животное, обитающее на просторах Африки. А "гореть мы будем" в Геенне "огненной" ;)) Это долина в Израиле, символ судного дня в иудаизме, а в исламе ее именем называют ад. Дедушка, смею Вас заверить, в свои преклонные годы далек от маразма. Он бодр и рассудителен, чего и Вам в будущем, хотя бы в той же мере, желаю.))
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.