Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Суспільство

Вибрати дату
RSS

З Тернополя та Рівного привезли гуманітарну допомогу в Лисичанськ

28 липня 2014, 21:25

Тим часом у визволені від терористів міста Луганщини жителі Західної України доправляють гуманітарну допомогу: харчі й одяг. Дефіцит продуктів на відвойованих теренах виник тому, що бандити пограбували крамниці й бази. А основні постачальники через продовження бойових дій у реґіоні не ризикують споряджати туди вантажівки. Така ситуація, зокрема, в щойно визволеному Лисичанську. До міста з Тернополя й Рівного привезли борошно, крупи, соняшникову олію, макарони, теплі ковдри тощо. Все це прибуває до Сватівського штабу АТО, а вже звідти гуманітарну допомогу доправляють у зачищені від найманців населенні пункти.

Сергій, водій:

- Жители Лисичанска ждут помощи, внимания. Везти не страшно. Не страшно, потому что нужно.

Олександр Калінін, волонтер:

- Гуманитарная помощь отправляется в город Лисичанск людям, которые пережили все страхи и ужасы этой войны, которых замучали мародеры, которые сидять без еды и воды. Вот ми им отправляем эту помощь.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.