Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Свідок

Вибрати дату
RSS

Нацполіція скаржиться на брак фінансування

26 квітня 2017, 00:36

Поліція без палива та набоїв для табельної зброї. Голова Нацполіції поскаржився, що на це катастрофічно не вистачає грошей. Невдовзі не буде на чим їздити та ні з чого стріляти.

У більшості обласних центрів та містах поліцейські не забезпечені. Складна оперативна обстановка продовжує спостерігатись на території Харківської, Запорізької, Львівської, Одеської, Черкаської, міста Києва та Київщини.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Та чи не занадто і так вже тим, за кого відповідає той міністр - бізнесмен, що витрачає гроші на захмарні оклади своїм заступницям - помічницям з його гарему, а патрульним службам нібито немає коштів. Хай разатестує, хочаб до держслужбовців весь той його гарем прессекретарів різних центрів зв*язку з громадскістю по всій країні, тоді і грошей вистачить на дійсних оперативних працівників і патрульних.
Юрій 26.04.2017, 01:49 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.