Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Свідок

Вибрати дату
RSS

У Запоріжжі церква відняла приміщення школи у дітей з особливими потребами

18 серпня 2017, 05:44

У Запоріжжі церковники Київського патріархату залишають дітей з особливими потребами без школи. У 90-х роках будівлю, де знаходиться спеціалізований заклад, місцевий меценат передав єпархії. Щоправда, зазначив - використовувати її мають лише з благодійною метою. Нинішній єпископ будинок приватизував і через суд вигнав дітей із синдромами Дауна, аутизмом та ДЦП на вулицю.

Батьки дітей, яких позбавлюять надії, налаштовані рішуче. Наполягають: аварійними є тільки дах та другий поверх. І додають: пропонували відремонтувати все, аби тільки тут залишили центр. Та церковники - не згодні. Не допомагають і міські чиновники.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Раньше церковная инквизиция уничтожила миллионы людей, а сейчас эти "святоши" грабят больных детей. И не только их. Посмотрите на их разжиревшие рожи, на их дорогущие авто, на их роскошные особняки и это что - от Господа - как они все утверждают?! А в действительности - хуже нет грабителей, чем эта банда святош, потерявшие всякую совесть (да и вряд-ли она у них и была).
Станы нет
Михаил 18.08.2017, 06:25 ответить
Назвіть, будь ласка, прізвище "мецената".

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.