Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 19 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Фармацевтична загроза

17 вересня 2014, 15:58
Дата ефіру/події: Неділя, 14 вересня 12:45

Цих шахраїв шантажуй чи ні - для них головне, аби пацієнт був правильний. Ось ви приміром, давно заходили до аптеки? Може горло заболіло чи так, за пігулками від кашлю. Ніколи не натрапляли на так званий кодтерпін? Ні? Дуже дивно. Адже в нашій країні це другі за популярністю ліки від кашлю. Українські аптеки із закладів надання медичних послуг перетворилися на торгові точки, подібні до кіосків. Продадуть усе, що душа і тіло забажає. От тільки не один клієнт такої установи вже давно втратив і те, й інше. Страшні пігулки, від яких гинуть тисячі українців, дешеві і небезпечні, вільно продаються в аптеках столиці. Одну з таких точок ми все-таки викрили і дізнались, хто нас труїть. Без скандалу не обійшлося.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
А почему не показали свю съёмку? Где рецепты которые показывали ведущему??? Где разговор с директором и заведующей??? Кому была выгодна эта съёмка,конкурентам? В том ранее в каждой аптеке продаётся кодтерпин без рецепта и в пределах раёна! Фармацевт не виновна, виновно начальство и правительство! А ведущищ пусть почистит уши если со слухом проблемы и не берёт на понт!
... 29.11.2014, 03:06 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.