Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Земельне питання

28 жовтня 2014, 18:24
Дата ефіру/події: Неділя, 26 жовтня 12:30

Відеопрезентація розкішного будинку в лісі. Ціна такого проекту, до речі, за підрахунками експертів, приблизно 1,5 млн доларів. І це за новим курсом. Ну хто знає, напевне, воно того варте. Все-таки живеш просто посеред дикого лісу. І озеро поруч.

Наша журналістка Аліна Семенюк нещодавно повернулась із Мархалівського району, це Київщина. Не гірші краєвиди. Вишукані будинки посеред сосен, у гаражах Ферарі... А це вже інше сучасне котеджне містечко, також у лісі. Та окрім розкоші журналістка побачила ще щось.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Ви взагалі знаєте, що знімаєте і що запускаєте в ефір? Яке ви взагалі маєте право робити такий наклеп? Змонтували відео з декількох кусків і вважаєте себе гуру телеіндустрії? Я мешканка с. Мархалівки і таких котеджів в лісі як показано в ефірі і подавно немає, про землю яку ніби продали чужим то це самі ж люди продали свою землю, потратили гроші, а тепер розказують бог зна що. Перш ніж запускати якусь інформацію в ефір, провірте її на достовірність!!!
Варвара 29.10.2014, 20:15 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.