Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Гроші заплатив - машину не отримав

24 листопада 2014, 16:43
Дата ефіру/події: Неділя, 23 листопада 12:15

Таке враження, що Україна - справжній лохотрон без гальм. Автомобільні розводи скрізь, і схема, здавалось би, проста: гроші заплатив - машину не отримав. Нам здавалося, що ми бачили усе, та цього тижня наш журналіст натрапив на цілі компанії аферистів з відділенями по всій Україні. Торгаші автомобілями давали жертві кредит на кілька місяців, та після оплати усієї суми машина чи то на митниці, чи то офіційний диллер висуває нові умови. Такі компанії існують роками, десятки заяв до міліції і ніякої реакції правоохоронців. Андрій Стельмах зібрав усю інформацію з потерпілих і сам сходив до контори з кидалами, аби прикупити новеньку автівку. Цікаво, що міліція взяти учать у вже готовому розслідуванні не схотіла. Чому?

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Працюэ еталон до цього часу. Держава не захистила громадян.
Alex 16.02.2016, 20:25 ответить
"Дуже конфідеційна інформація"!!! Аахаххахахахаа
Инна Алексеевна, ну вы даете!))))))))
В 2013 году в Дрим тауне был "Автовыбор" (на том же месте, что и "Автовыбор плюс"), который переехал из ТЦ "Большевик", в 2014 они уже были на Братиславскойв ТЦ "Б-52", а теперь вопорос: Зачем честному салону каждый год кардинально менять месторасположения?
Идем дальше: при оформлении контракта в рассрочку оформляют короче срок нежели оговаривалось раньше, идет на директора под одним именем, а в контракте подпись совершенного "другого директора" (и к тому разного пола), отсутствие мокрой печати, с юридической точки зрения пункты договора купли-продажи противоречивые.
На эту контору уже заведенно дело и не одно и даже в разных районах. Остался только вопрос почему до сих пор они гуляют и подсовывают "липовые" документы (мне выдавали одну информацию, а адвокату уже другую).
Если правосудие будет бездействовать, то очень скоро этих аферистов накажут люди.
саня 28.11.2014, 22:51 ответить
Автовыбор - мошенники, они обманным путем забирают деньги!!! Сдохните твари, деньги на ваши похороны пойдут!
Гость 28.11.2014, 22:47 ответить
Опа, точно заказуха.....Вы лучше расскажите всем сколько вам заплатили!?!?!?!? Позорное позорище!!! Вы бы лучше правду людям показывальки, про депутатишков расследования про алигархов, авторитетов криминальных, ааа не тут то было....стремненько.... А вы занимаетесь ерундой, денюжку зарабптываете на проплаченых сюжетах...итак рейтинги канала на нуле, так вы ещё.........
Захар 28.11.2014, 20:13 ответить
Не ппозорьтесь сами и не позорьте профессию журналиста, заказное, проплаченное видео, нарушены все правила журналистской этики, просто ужас.... Потом удивляетесь, что люди вас призирают и ненавидят......
Комментарий удален
вы продажные твари,делаете заказные материалы....
саня 25.11.2014, 20:59 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.