Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Заробити на студентах

26 січня 2015, 17:33
Дата ефіру/події: Неділя, 25 січня 12:15

У Києві ліквідовують Університет управління та підприємництва. Буцімто через ряд порушень, які зафіксувала Державна інспекція вищих навчальних закладів. Все може бути, але наказ про ліквідацію Міністерство освіти видає посеред літа, в період, коли ані викладачів, ані студентів в університеті немає. Відтоді минуло півроку. Студентів перевели в інші виші, у Міносвіти запевняють, що й усіх співробітників - теж. Хоча нам на камеру викладачі кажуть: багато людей залишилися без роботи. Але головне: університет так і не виплатив зарплат на півмільйона гривень. Про студентів, які віддали за навчання останні кошти, також забули. А от три навчальні корпуси і гуртожиток у міністерстві швиденько роздерибанили. Сліди ведуть до самого міністра освіти і науки. Мар'яна Дупнак дізналась, хто і як заробляє на студентах.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Мы тоже к сожалению оказались в такой же ситуации. Это инвалиды по зрению работники бюджетнойц сферы. Финансировало нас Центральное праление общества слепых Помогите добится правды

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.