Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Дорога безкоштовна медицина

26 січня 2015, 17:37
Дата ефіру/події: Неділя, 25 січня 12:45

Крадуть, де тільки можуть. От візьмемо медицину. Ви замислювались, чому в нашій країні "рак" звучить як вирок? Кожен працездатний українець віддає державі щороку 25 тисяч гривень. За ці гроші ми платимо зарплату чиновникам, міліції, вчителям, лікарям. 3% державних коштів, а це 56 мільярдів гривень, перераховують щороку медицині. Здавалося б, немало. Утім, більшість цих грошей іде на зарплату медикам. На ліки ж залишається мізерія, тим не менше, це 4 мільярди. Отже, щось таки мали закуповувати і роздавати пацієнтам безкоштовно. "Агенти впливу" з'ясували: навіть до смертельно хворих державні ліки не доходять. Тож куди ліки зникають? І в яку копійку влітає безкоштовна українська медицина? Леся Подинська побачила, хто не соромиться заробляти на смертельно хворих.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Гниды... Вы не имеете права говорить и показывать такое... Знали бы на что выдело наше государство... Молчали бы...
Андрей 07.03.2015, 13:09 ответить
ПЕРЕДАЧА РАДИ ПЕРЕДАЧИ. МУСОР В ЭФИРЕ. ЛОЖЬ ВСЕГДА ПРОЯВИТСЯ. НА СЕБЯ В ЗЕРКАЛО СМОТРИТЕ. ПРОСТО ЗАКАЗУХА. ВЫВОД- РАБОТА ЗА ДЕНЬГИ.
Ваша передача заставит людей паниковать и вообще не идти лечиться. Большая часть этой схемы высосана из пальца. Очень много лжи. ТАК НЕЛЬЗЯ!!! Не можете помочь-не мешайте и не обливайте медиков грязьюю
Карина 27.01.2015, 20:40 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.