Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Ігри з освітою

16 лютого 2015, 16:07
Дата ефіру/події: Неділя, 15 лютого 12:15

Діти - наше все. Тільки не для міністра освіти Сергія Квіта. Наша журналістка Мар'яна Дупнак ганялась за посадовцем, коли з його легкої руки ліквідували Київський університет управління та підприємництва, який закрили буцімто через ряд порушень, а навчальні корпуси швиденько поділили. Тоді від міністра так ми нічого й не почули. Сьогодні чиновник взявся за Республіканське вище училище фізичної культури. Щоправда, сценарій трохи інший. Спершу новоспечений міністр звільнив із посади директора закладу, а на його місце поставив людину із підробним дипломом. За цей час з училища масово звільняють заслужених тренерів України, а їм на зміну приходять люди, які за виступ на чемпіонатах здирають із дітей кругленькі суми. І знову очільника відомства не дістати навіть на роботі. Про дорослі ігри на дитячому манежі і втечу міністра від журналістів далі.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
он так себя ведет только потому что его крышует квит. К спорту этот с покрученными ушами не имеет никакого отношения. Министр крышует всю банду в училище.
гость 28.11.2016, 22:02 ответить
Далекий от спорта за пару лет работы воспитал чемпиона европы, призеров европы и мира, навел порядок, и дети стали нормально получать питание
знающий 14.03.2015, 12:58 ответить
Стыдно и обидно,что далекие люди от спорта руководят такой замечательной школой.Я сам выпускник этого учебного заведения,в наше время РСШИ.Какие были традиции...!Бывшие директора Стрельник А.Ф.и Нилов десятилетиями создавали школу и отдавали ей душу и здоровье.Но рейдерским захватом школа перешла в рукиСеменюшко.Началась выкачка средств из учеников и родителей. В этом году самодур Семенюшко отменил вечер Встречи Выпускников. Впервые за всю историю школы встретиться с учителями и воспитателяли не удалось,не пустили даже на територию.Можете себе представить,какими словами все выпускники вспоминали этого человека.Гнать такого надо! И подальше от детей и спорта.
Шушик 19.02.2015, 00:10 ответить
Мене теж звільнили з училища за те, що маю стаж 20 років і вищу категорію, а зам з виховної роботи в 50 р. ні фаху, ні стажу, ні категорій.
Просмотрел фильм про банду в училище.Моя дочка училась в этом заведении.Я раньше гордился этим.А сейчас стыдно, что у нас такие директора, министры,бывшые президенты?Куда мы катимся,в ЕВРОПУ, а может в другое место.Остановитесь за погоней за деньгами,вы же становитесь хуже животных! СВОЛОЧИ!
А ЕВРОПА здесь при чем ??? что ни пенсионер, то ревностный европеец .... :-)
САВЧУК 12.05.2015, 10:33 ответить
На самом деле все еще страшнее.Так нагло и цинично еще ни один директор не воровал.А все потому что Квит крышует эту банду.Они чувствуют себя абсолютно безнаказанно.
гость 17.02.2015, 15:53 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.